Boeket van de Maand - Mei

Fleurop Flowers.NL
11001101
9110023776484
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel boeket van de maand Mei

Het boeket van de maand Mei is een prachtige en kleurrijke compositie van bloemen die perfect passen bij het seizoen. Dit boeket is ontworpen om de lente- en zomermaanden te vieren en om het interieur van uw huis of kantoor op te fleuren.

Het boeket bestaat uit een mix van fleurige zomer bloemen, roze rozen en zacht roze eustoma en een zomerse tinten van limonium. De bloemen zijn zorgvuldig geselecteerd om een harmonieus en toch opvallend geheel te creëren. Dit boeket is niet alleen mooi om naar te kijken, maar het verspreidt ook een heerlijke geur die een huiskamer zal vullen met de geur van de lente.

Het Mei boeket  is perfect voor liefhebbers van een vroege zomerse verrassing! Het boeket van de maand Mei wordt door de lokale bloemist met de hand samengesteld en is daardoor altijd uniek. Het boeket van de maand Mei is speciaal ontworpen en is mede uniek door zijn wisselende samenstelling van bloemen, zodat je elke keer weer een nieuwe ervaring hebt. Houd dan ook rekening mee dat de samenstelling van het Mei boeket kan afwijken van de getoonde afbeelding door de afhankelijk van seizoensgebonden en beschikbaarheid van sommige bloemen. Kortom, als je op zoek bent naar een prachtig boeket dat iemand compleet verrast, dan is dit maandboeket van Mei de perfecte keuze!

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Verzorgingstips voor het Maandboeket van Mei

In deze video delen we enkele verzorgingstips voor het Maandboeket van Mei. Het maandboeket van mei is een prachtig boeket met in de hoofdrollen de geliefde Pioenroos, de speelse Allium en levendige Leeuwenbek.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Gerelateerde Producten