Boeket "Gewoon bijzonder"

Fleurop Flowers.NL
10001161
9110023770390
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel boeket "Gewoon bijzonder"

Boeket "Gewoon bijzonder" is een prachtig boeket samengesteld uit een luchtige combinatie van paars en lila bloemen, gecombineerd met verschillende soorten grassen. De kleuren en texturen van dit boeket Gewoon bijzonder creëren een speelse en toch verfijnde uitstraling. De paarse en lila bloemen in dit boeket kunnen variëren afhankelijk van het seizoen, maar kunnen bijvoorbeeld bestaan uit lavendel, lisianthus en Campanula. De toegevoegde grassen zorgen voor een natuurlijk element en een extra dimensie aan het boeket Gewoon bijzonder. Boeket "Gewoon bijzonder" is perfect als cadeau voor een geliefde of om je eigen huis te verfraaien.

Boeket "Gewoon bijzonder"  is perfect voor liefhebbers van verrassingen! Het traditionele boeket "Gewoon bijzonder" wordt met de hand samengesteld door een lokale bloemist en is daardoor uniek. Het boeket "Gewoon bijzonder" is een traditioneel rond gebonden boeket met wisselende samenstelling, zodat je elke keer weer een nieuwe ervaring hebt. Houd er wel rekening mee dat de samenstelling van het boeket "Gewoon bijzonder" kan afwijken van de getoonde afbeelding door de afhankelijk van seizoensgebonden en beschikbaarheid van sommige bloemen. Kortom, als je op zoek bent naar een prachtig boeket dat keer op keer verrast, dan is dit boeket "Gewoon bijzonder" de perfecte keuze!

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Misschien ben je geïnteresseerd in