Rituals of Samurai giftset + flowers

Rituals
Rituals- 340529 | 102701102
8719134060720
    Levertijd:Voor een gecombineerde levering bestel 2-3 werkdagen van te voren.
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

The Rituals of Samurai gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen! 

Dit cadeau pakket is samengesteld uit

Boeket Rituals of Samurai is samengesteld met bloemen van het seizoen in Blauw, rood, geel en groene accenten. (samenstelling wisselt i.v.m. seizoens aanbod)


1 X The Ritual of Samurai Body Moisturiser, 1 X The Ritual of Samurai Face Charcoal Scrub, 1 X The Ritual of Samurai Ice Shower, 1 X The Ritual of Samurai Foaming Shower Ge

Bestel voor 18:00

Als je dit product (van Ma-Za) voor 18:00 uur besteld kan deze in de regel de volgende werkdag(ma-za) worden bezorgd te samen met jouw bloem bestelling.

Ben je te laat met bestellen dan zal dit product op een later moment afzonderlijk worden bezorgd. De bloem bestelling zullen wij op de gewenste bezorgdag alvast bezorgen.

Geen levering mogelijk op Zon en Feestdagen

Bezorging

Dit Rituals pakket kan worden bezorgd van Maandag tot en met Zaterdag.

Dit pakket kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.

Houd rekening met 1-3 dagen doorlooptijd i.v.m. pakket bezorging door PostNL

Gecombineerde bezorging

Als je dit pakket tijdig besteld (2-3 dagen vooraf) dan kunnen wij in de regel alle producten gezamenlijk te bezorgen.

Bestel je later of in het geval van onvoorziene logistieke omstandigheden dan kan het gebeuren dat producten afzonderlijk worden bezorgd.

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 7,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement

Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheidsinvloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.