Boeket "Kroonjuweel"

Fleurop Flowers.NL
E10001136
9110023777498
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Boeket bloemen "Kroonjuweel" bestellen

Introducing het Boeket Kroon Juweel - een prachtige combinatie van oranje en geel achtige tinten die je huis zal laten stralen. Of je nu op zoek bent naar een perfect cadeau voor een bijzondere gelegenheid of gewoon wat kleur wilt toevoegen aan je interieur, dit boeket zal zeker de aandacht trekken.

Dit boeket is zorgvuldig samengesteld door onze ervaren bloemisten, die alleen de mooiste en meest verse bloemen hebben geselecteerd. Elke bloem is met liefde gekozen om een harmonieus en oogverblindend arrangement te creëren. De combinatie van de levendige oranje en gele tinten geeft een warm en vrolijk gevoel, waardoor dit boeket perfect is voor elke ruimte in huis.

Om het plaatje compleet te maken, bieden we de optie van een vaas aan. Onze stijlvolle vaas voegt niet alleen elegantie toe aan het boeket, maar zorgt er ook voor dat de bloemen goed gehydrateerd blijven. Of je nu kiest voor de vaas of niet, dit boeket zal hoe dan ook indruk maken.

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon om iemand op te vrolijken, het Boeket Kroon Juweel is altijd een goede keuze. Dit betoverende arrangement brengt niet alleen schoonheid in de ruimte waarin hij wordt geplaatst, maar ook vreugde in het hart van degene die hem ontvangt.

Bestel vandaag nog jouw Boeket Kroon Juweel en maak een statement met kleur.

Samenstelling: o.a. Strelitzia, Anigozanthus, Gerbera

Vaas is optioneel

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Afmetingen:

Klein: Het samengestelde boeket is kleiner dan het boeket dat op de foto wordt weergegeven.

Medium: Dit boeket komt overeen met het formaat van het boeket dat op de foto wordt getoond.

Groot: Onze deskundige bloemist zal dit boeket uitbreiden met behoud van dezelfde kleuren en stijl als het getoonde boeket.

XL (Extra Groot): Een royale en opvallende presentatie die de voorgaande afmetingen overtreft, met nog meer bloemen, kleur en geur dan het getoonde boeket..


Opmerking Voor de inkoop van bloemen zijn onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat de inkoopprijs van sommige boeketten en rozen rondom feestdagen en belangrijke gelegenheden voor bloemengeschenken, zoals Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, of als gevolg van marktomstandigheden, hoger is dan wat je normaal van ons gewend bent. Dit kan resulteren in een verminderde hoeveelheid bloemen in de boeketten.

Gerelateerde Producten