Boeket "Najaarsgloed"

Fleurop Flowers.NL
10301104
9110023777627
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel boeket "Najaarsgloed"

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Het herfstboeket "Najaars gloed" is een prachtig boeket met warme oranje tinten. Het boeket bevat een mix van chrysanten, rozen, lelies en anigozanthos, die allemaal in prachtige oranje tinten zijn gehuld. Dit boeket is perfect om de herfst mee te vieren en geeft elke ruimte een warme en gezellige uitstraling. Bestel Het herfstboeket "Najaars gloed" vandaag nog en geniet van de prachtige kleuren van de herfst.

Het herfstboeket "Najaars gloed" is ideaal voor degenen die houden van verrassingen! Dit boeket wordt met de hand samengesteld door een plaatselijke bloemist en is daarom uniek. Het is speciaal ontworpen met een wisselende samenstelling, waardoor je elke keer een nieuwe ervaring krijgt. Wees wel op de hoogte dat de samenstelling van het boeket "Najaars gloed" kan variëren afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid van bepaalde bloemen. Als je op zoek bent naar een prachtig boeket dat je elke keer weer zal verrassen, dan is het herfstboeket "Najaars gloed" de perfecte keuze! 

Samenstelling:

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Gerelateerde Producten