Maand boeket "Augustus"

Fleurop Flowers.NL
E10001177
9110023777948
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel dit mooie maandboeket "Augustus"

Ontdek het betoverende maandboeket voor augustus: "Zomerse Bloemenpracht"! Bewonder de prachtige dahlia, met zijn elegante en levendige bloemblaadjes in verschillende tinten, die het boeket een speelse uitstraling geven. De opvallende hortensia voegt een vleugje verfijning toe met zijn weelderige bloemkoppen in zachte pastelkleuren.

Maar dat is nog niet alles! Het zonnige accent van de Eremurus, ook wel bekend als de "naald van Cleopatra," brengt een warme gloed in het boeket, waardoor het een ware lust voor het oog wordt. De majestueuze Eremurus torent hoog boven de andere bloemen uit, waardoor een prachtig contrast ontstaat in vorm en hoogte.

Dit schitterende boeket is perfect om je interieur op te fleuren en een vleugje kleur en vreugde toe te voegen aan je zomerdagen. Of je het nu in een vaas plaatst als opvallend middelpunt van je woonkamer of het als een prachtig cadeau aan een dierbare geeft, "Zomerse Bloemenpracht" is een absolute must-have deze augustus!

Opmerking: Vaas is optioneel, maar voor een extra vleugje elegantie en gemak kun je onze hoogwaardige bijpassende vaas toevoegen bij het bestellen. Geniet van de zomerse schoonheid van dit boeket en laat de bloemen je hart veroveren met hun natuurlijke charme en schoonheid. Bestel "Zomerse Bloemenpracht" vandaag nog en laat je betoveren door de magie van bloemen!


Uitstekende reviews

Klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9,8

Lokale bloemisten

Wij werken uitsluitend met de beste lokale Fleurop bloemisten

Dezelfde dag bezorging

Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag voor 12:00

Bloemen met garantie

De lokale bloemist geeft 7 dagen vaas garantie.

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten