Boeket "Heerlijke zomer"

Fleurop Flowers.NL
E10201114
9110023777887
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel boeket "Heerlijke zomer"

Haal de zomer in huis met ons plukboeket "Heerlijke zomer"! Dit boeket is samengesteld uit een prachtige mix van kleurrijke bloemen, waaronder rozen, lelies en delphiniums. Het boeket heeft een speelse uitstraling door de bonte mix van kleuren en is perfect voor mensen die houden van een vrolijke en gezellige sfeer in huis. Dit plukboeket wordt met de hand samengesteld door onze ervaren bloemisten, waardoor elk boeket uniek is. Het boeket is daarnaast ook geschikt als cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of als bedankje. Haal de zomer in huis met ons "Heerlijke zomer" plukboeket en geniet van de prachtige kleuren en geuren van de zomer!

Boeket Heerlijke zomer is perfect voor liefhebbers van verrassingen! Het boeket Heerlijke zomer wordt met de hand samengesteld door een lokale bloemist en is daardoor uniek. Het boeket Heerlijke zomer is speciaal ontworpen en is uniek door zijn wisselende samenstelling, zodat je elke keer weer een nieuwe ervaring hebt. Houd er wel rekening mee dat de samenstelling van het boeket Heerlijke zomer kan afwijken van de getoonde afbeelding door de afhankelijk van seizoensgebonden en beschikbaarheid van bepaalde bloemen. Kortom, als je op zoek bent naar een prachtig boeket dat keer op keer verrast, dan is dit boeket Heerlijke zomer de perfecte keuze!

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Afmetingen:

Klein: Het samengestelde boeket is kleiner dan het boeket dat op de foto wordt weergegeven.

Medium: Dit boeket komt overeen met het formaat van het boeket dat op de foto wordt getoond.

Groot: Onze deskundige bloemist zal dit boeket uitbreiden met behoud van dezelfde kleuren en stijl als het getoonde boeket.

XL (Extra Groot): Een royale en opvallende presentatie die de voorgaande afmetingen overtreft, met nog meer bloemen, kleur en geur dan het getoonde boeket..


Opmerking Voor de inkoop van bloemen zijn onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat de inkoopprijs van sommige boeketten en rozen rondom feestdagen en belangrijke gelegenheden voor bloemengeschenken, zoals Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, of als gevolg van marktomstandigheden, hoger is dan wat je normaal van ons gewend bent. Dit kan resulteren in een verminderde hoeveelheid bloemen in de boeketten.

Gerelateerde Producten