Geboorte Boeket Jongen & Nijntje

Fleurop Flowers.NL
F202041
9110023773124
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel dit prachtige geboorte boeket met Nijntje.

Het geboorte boeket Jongen met Nijntje is de perfecte manier om de komst van een kleintje te vieren. Dit prachtige boeket combineert de schoonheid van bloemen met de schattigheid van het iconische konijntje.

Dit geboorte boeket is samengesteld uit een kleurrijke mix van verse bloemen, waaronder zachte blauwe en witte tinten die passen bij de vreugdevolle gelegenheid. Elk boeket wordt met liefde met de hand gebonden door onze ervaren bloemisten, waardoor elk exemplaar uniek is.

Maar wat dit boeket echt onderscheidt, is het schattige knuffeltje dat in het midden staat: Nijntje. Deze geliefde figuur brengt een extra dosis vreugde en tederheid aan het geschenk. Het knuffeltje kan gekoesterd worden als een blijvende herinnering aan deze speciale tijd in het leven van de pasgeboren baby.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor kersverse ouders of simpelweg iemand wilt verrassen die net ouder is geworden, dit geboorte boeket zal zeker indruk maken. Het is niet alleen een prachtige decoratie voor elke kamer, maar ook een symbool van geluk en verwondering.

Bestel vandaag nog het Geboorte Boeket Jongen met Nijntje en maak iemand blij met dit betoverende geschenk. Het zal zeker gewaardeerd worden door zowel ouders als hun kleintjes.


Uitstekende reviews

Klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9,8

Lokale bloemisten

Wij werken uitsluitend met de beste lokale Fleurop bloemisten

Dezelfde dag bezorging

Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag voor 12:00

Bloemen met garantie

De lokale bloemist geeft 7 dagen vaas garantie.

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten