Geboorte boeket Meisje & Nijntje

Fleurop Flowers.NL
F202038
9110023773148
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel dit schattig geboorte boeket met Nijntje.

Dit prachtige geboorte boeket voor een meisje met Nijntje is het perfecte cadeau om de komst van een kleintje te vieren. Met zijn charmante en speelse uitstraling zal dit boeket zeker de harten van zowel ouders als baby's veroveren.

Het boeket bestaat uit een schattig Nijntje knuffeltje, omringd door zachte roze bloemen. De combinatie van verse bloemen en het geliefde karakter van Nijntje creëert een unieke en betoverende sfeer. Het is niet alleen een mooi geschenk, maar ook een blijvende herinnering aan deze bijzondere gelegenheid.

De bloemen in het boeket zijn zorgvuldig gekozen om de tederheid en vreugde van de geboorte te symboliseren. Roze rozen vertegenwoordigen liefde en zachtheid, terwijl witte chrysanten puurheid en onschuld uitstralen. Samen vormen ze een harmonieus geheel dat de essentie van nieuw leven weerspiegelt.

Naast het visuele aspect is dit boeket ook praktisch. De bloemen zijn namelijk zo samengesteld dat ze lang mooi blijven. Zo kan de ontvanger nog dagenlang genieten van dit prachtige geschenk.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor vrienden, familie of collega's, dit geboorte boeket met Nijntje zal zeker indruk maken. Het is niet alleen geschikt voor kraambezoeken, maar ook als decoratie voor in ziekenhuiskamers of thuis tijdens de eerste weken van de baby.

Dus waar wacht je nog op? Verras de kersverse ouders met dit schattige geboorte boeket voor een meisje met Nijntje. Het is niet alleen een prachtig cadeau, maar ook een symbool van liefde, geluk en verwondering. Bestel vandaag nog en maak deze bijzondere gebeurtenis extra speciaal!


Uitstekende reviews

Klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9,8

Lokale bloemisten

Wij werken uitsluitend met de beste lokale Fleurop bloemisten

Dezelfde dag bezorging

Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag voor 12:00

Bloemen met garantie

De lokale bloemist geeft 7 dagen vaas garantie.

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten