Geboorteboeket met Pommery Blue Champagne en Nijntje Blue

Fleurop Flowers.NL
F202036
9110023772912
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel dit geboorte boeket, Pommery Champagne en Nijntje.

Verwelkom de geboorte van een nieuw leven met dit prachtige Geboorte boeket, inclusief een fles Pommery Blue Champagne en een schattige Nijntje Blue knuffel. Dit cadeau is perfect om de ouders te feliciteren en hen te laten weten dat je aan hen denkt tijdens deze speciale tijd.

Het Geboorte boeket is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde bloemen die symbool staan voor vreugde, geluk en nieuw begin. De kleurencombinatie van witte en blauwe bloemen straalt rust uit, terwijl de toevoeging van groen een frisheid toevoegt aan het boeket. Het arrangement is elegant gebonden en zal zeker indruk maken op de ontvangers.

En wat is er beter dan het vieren van deze bijzondere gelegenheid met een fles Pommery Blue Champagne? Deze champagne staat bekend om zijn verfijnde smaak en elegante bubbels. Met zijn lichte kleur en verleidelijke aroma's zal deze champagne zeker bijdragen aan het creëren van mooie herinneringen tijdens het vieren van de geboorte.

Om het cadeau compleet te maken, voegen we ook nog een schattige Nijntje Blue knuffel toe. Dit iconische konijntje is geliefd bij jong en oud en zal ongetwijfeld een glimlach toveren op het gezicht van de pasgeborene.

Of je nu zelf een cadeau zoekt voor kersverse ouders of op zoek bent naar een attent geschenk namens jouw bedrijf, dit Geboorte boeket met Pommery Blue Champagne en Nijntje Blue is een geweldige keuze. Het is niet alleen een mooie manier om de geboorte te vieren, maar ook een blijvende herinnering aan dit bijzondere moment.

Bestel dit prachtige Geboorte boeket vandaag nog en laat het bezorgen bij de gelukkige ouders. Je kunt erop vertrouwen dat dit cadeau hun dag zal opfleuren en hen zal laten voelen hoeveel je om hen geeft.


Bestel voor 18:00

Als je de dit boeket met Champagne voor 18:00 uur besteld kan in de regel uw bestelling de volgende dag worden bezorgd.

Geen levering mogelijk op Zondag.

Nog geen 18 jaar?

Flowers.NL verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor jouw gezondheid en omdat het wettelijk verboden is.

< 18 jaar, deze website is niet voor jouw bestemd.

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol.

Legitimatie verplicht bij bezorging of afhalen.

Gecombineerde bezorging 

Als je dit pakket tijdig besteld (2-3 dagen vooraf) dan kunnen wij in de regel alle producten gezamenlijk te bezorgen. Bestel je later of in het geval van onvoorziene logistieke omstandigheden dan kan het gebeuren dat producten afzonderlijk worden bezorgd.

Product Rating Bar

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.

Gerelateerde Producten