Rode rozen met chocolade en wijn

Fleurop Flowers.NL
ps151001
9110023774534
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Boeket "Rode rozen" met chocolade bonbons en wijn bestellen.

Het premium selection pakket Rode rozen, Chocolade en Wijn is het ultieme geschenk waarmee je de ontvanger zeker blij verrast. Het bestaat uit 12 grootbloemige rode rozen van de allerbeste kwaliteit in combinatie met Chocolade bonbons in een mooie geschenk box te samen met een Fles rode Italiaanse wijn van de Mezzacorona coöperaties.

Rode rozen worden vaak in 1 woord genoemd met romantiek, dit komt omdat de roos bloem van de liefde is. Daarom is dit cadeau pakket Rode rozen, Chocolade en Wijn erg geschikt om te geven aan je partner, echtgeno(o)t(e), vriend of vriendin of andere geliefde. Het is het ultieme cadeau en het mooiste symbool om iemand mee te verrassen of om te zeggen dat je van iemand houdt.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.

Gerelateerde Producten