Cadeaupakket "Je bent een kanjer"

Fleurop Flowers.NL
10201113 + 9110023778709
9110023774404
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel Cadeaupakket "Je bent een kanjer"

Cadeauset "Je Bent een Kanjer"

Op zoek naar het perfecte cadeau om iemand in het zonnetje te zetten? Onze cadeauset "Je Bent een Kanjer" is precies wat je zoekt! Deze set combineert het prachtige boeket "Zomer Pracht" met een exclusief bierpakket vol speciale bieren, ideaal om te geven aan iemand die wel wat extra waardering verdient.

Boeket "Zomer Pracht" - 10201113
Dit betoverende boeket brengt de zomer tot leven met een kleurrijke mix van seizoensbloemen. Van stralende zonnebloemen tot levendige gerbera's, het "Zomer Pracht" boeket straalt vreugde en warmte uit. Perfect om de ontvanger een lach op het gezicht te bezorgen en hun dag op te fleuren.

Bierpakket van Speciale Bieren - 9110023778709
Naast het schitterende boeket bevat de cadeauset ook een zorgvuldig samengesteld bierpakket. Dit pakket bestaat uit een selectie van bijzondere bieren, elk met hun unieke smaak en karakter. Van verfrissende blondes tot robuuste dubbels, dit bierpakket biedt een heerlijke ontdekkingstocht voor elke bierliefhebber.

Waarom de Cadeauset "Je Bent een Kanjer"?

  • Vrolijkheid en Verwennerij: Het kleurrijke boeket en de diverse bieren brengen een glimlach op het gezicht van de ontvanger.
  • Perfect voor Elke Gelegenheid: Of het nu gaat om een verjaardag, bedankje, of zomaar, deze set is een geweldige manier om je waardering te tonen.
  • Hoogwaardige Kwaliteit: Zowel de bloemen als de bieren zijn van hoge kwaliteit, geselecteerd om de ontvanger te verrassen en te verwennen.

Geef iemand het gevoel dat hij of zij  een echte kanjer is met deze unieke en feestelijke cadeauset. Bestel de "Je Bent een Kanjer" set vandaag nog en maak iemand's dag onvergetelijk!

Vaas is optioneel.

Let op: bestel 3 werkdagen van tevoren voor een gecombineerde levering.

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Afmetingen:

Klein: Het samengestelde boeket is kleiner dan het boeket dat op de foto wordt weergegeven.

Medium: Dit boeket komt overeen met het formaat van het boeket dat op de foto wordt getoond.

Groot: Onze deskundige bloemist zal dit boeket uitbreiden met behoud van dezelfde kleuren en stijl als het getoonde boeket.

XL (Extra Groot): Een royale en opvallende presentatie die de voorgaande afmetingen overtreft, met nog meer bloemen, kleur en geur dan het getoonde boeket..


Opmerking Voor de inkoop van bloemen zijn onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat de inkoopprijs van sommige boeketten en rozen rondom feestdagen en belangrijke gelegenheden voor bloemengeschenken, zoals Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, of als gevolg van marktomstandigheden, hoger is dan wat je normaal van ons gewend bent. Dit kan resulteren in een verminderde hoeveelheid bloemen in de boeketten.

Gerelateerde Producten