Boeket "Alles is liefde"

Fleurop Flowers.NL
10001155
9110023773315
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel boeket "Alles is liefde"

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Het boeket "Alles is liefde" is een prachtige en luchtige verrassing voor iedereen die op zoek is naar liefde en romantiek. Dit boeket bevat een prachtige combinatie van bloemen in roze, paars/lila en rode tinten, waaronder rozen, anjers, gerbera's en distels.

De rozen in dit boeket vertegenwoordigen liefde en passie, terwijl de anjers symbool staan voor genegenheid en toewijding. Gerbera's voegen een speelse touch toe aan het boeket en staan symbool voor vrolijkheid en vriendschap. De distels, ten slotte, geven het boeket een stoer accent en symboliseren bescherming en kracht.

Dit boeket is perfect voor een geliefde, een vriend of familielid, of zelfs voor een speciale gelegenheid zoals een huwelijk of verjaardag. Het zorgt voor een luchtige en romantische sfeer en is een echte eyecatcher in elke ruimte. Bestel vandaag nog dit prachtige boeket en laat de liefde bloeien!

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Afmetingen:

Klein: Het samengestelde boeket is kleiner dan het boeket dat op de foto wordt weergegeven.

Medium: Dit boeket komt overeen met het formaat van het boeket dat op de foto wordt getoond.

Groot: Onze deskundige bloemist zal dit boeket uitbreiden met behoud van dezelfde kleuren en stijl als het getoonde boeket.

XL (Extra Groot): Een royale en opvallende presentatie die de voorgaande afmetingen overtreft, met nog meer bloemen, kleur en geur dan het getoonde boeket..


Opmerking Voor de inkoop van bloemen zijn onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat de inkoopprijs van sommige boeketten en rozen rondom feestdagen en belangrijke gelegenheden voor bloemengeschenken, zoals Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, of als gevolg van marktomstandigheden, hoger is dan wat je normaal van ons gewend bent. Dit kan resulteren in een verminderde hoeveelheid bloemen in de boeketten.

Gerelateerde Producten