Happy Kusjes ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

Happy Truffel Chocolates
Happy-kusjes
9110023772660
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel bij jouw boeket deze doos van  15 overheerlijke chocolade kusjes

Je kunt iemand verrassen met deze heerlijke chocolade kusjes, die in een kleurrijke verpakking worden geleverd voor een speciaal moment. Deze Chocolade snoepmix is een perfect cadeau om iemand te feliciteren, te bedanken of op te vrolijken met chocolade kusjes

Let op!

Deze Chocolade kusjes zal voor 13:00 uur bestelt moet worden voor levering de volgende werkdag (van Dinsdag tot en met Zaterdag). Dit artikel kan helaas niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief โ‚ฌ 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Hoe kun je chocolade het beste bewaren?

Hoe kun je chocolade het beste bewaren?

Bewaar chocolade op een gematigde temperatuur, niet te koud en niet te warm. Ondanks dat cacaobonen vaak uit tropische gebieden komen, gedijt chocolade zelf niet goed bij extreme temperaturen. Het is belangrijk om een evenwicht te vinden. Chocolade is namelijk gevoelig voor temperatuurschommelingen en kan het beste worden bewaard op een droge, koele plaats met een temperatuur tussen 14 en 18 graden Celsius.

Kies dus een geschikte, donkere plek voor het bewaren van je chocolade, zoals een keukenkast, voorraadkast of een niet-vochtige kelder. Hiermee minimaliseer je de kans op grote temperatuurschommelingen. Hoewel de gemiddelde kamertemperatuur waarschijnlijk iets hoger is dan 20 graden Celsius, hoef je je nog geen zorgen te maken.

Voor de bonbons van Villa Chocola geldt een houdbaarheid van 6-8 weken na aankoop.

Wat moet je weten als jouw chocolade wit uitgeslagen is?

Chocolade is wit uitgeslagen: Dit ziet er niet meer zo smakelijk uit. Maar wat doe je ermee? Wel, je hoeft het niet weg te gooien. Dit verschijnsel wordt ook wel โ€œbloomโ€genoemd. De witte waas kan ontstaan zijn door kristallen die aan de oppervlakte ontstaan zijn door het smelten en weer stollen van cacaoboter. Ook de suiker in chocola kan deze witte waas veroorzaken.

Puur, Melk of Wit?

Witte chocola is eigenlijk geen chocola.

Klopt, witte chocolade wordt technisch gezien niet beschouwd als echte chocolade omdat het geen cacaobestanddelen bevat, zoals cacaopoeder. In plaats daarvan bestaat witte chocolade hoofdzakelijk uit cacaoboter, suiker, melk en smaakstoffen. Het ontbreken van cacaopoeder geeft het zijn karakteristieke witte kleur en een zoete, romige smaak.

Melkchocolade bevat doorgaans tussen de 20-40% cacao, terwijl pure chocolade een minimum van 34% cacao vereist, maar kan variรซren tot wel 98% cacao. Pure chocolade heeft een diepere en rijkere chocoladesmaak, maar kan voor sommigen een intense bitterheid hebben. Het is inderdaad een traktatie die je langzaam in de mond kunt laten smelten om de complexe smaken volledig te waarderen, en het is vooral geliefd bij mensen die van de intense smaak van pure chocolade houden.

 Onze chocolade

Het samenstellen van de perfecte chocolade bonbons of chocolade producten begint met een uitstekende basis. Een basis van goede en eerlijke ingrediรซnten. Daarom werkt onze chocolade partner uitsluitend met UTZ gecertificeerde topchocolade van Callebaut. Chocolade van de allerbeste kwaliteit, omdat elk detail in elke fase van het proces nauwlettend in de gaten wordt gehouden. UTZ gecertificeerde chocolade is afkomstig van boeren die oog hebben voor mens en milieu, met toegewijde expertise van boon tot chocolade. Deze chocolade wordt vervolgens met aandacht, passie en vakmanschap verwerkt.

Gerelateerde Producten