Boeket "Kleurenpalet Voorjaar"

Fleurop Flowers.NL
E101801104
9110023770178
Out of stock
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel boeket "Kleurenpalet Voorjaar"

Out of Season

Laat je verleiden door de vrolijke kleuren van de lente met ons prachtige boeket. Deze unieke samenstelling van bloemen is samengesteld met de mooiste voorjaarsbloemen, waaronder tulp, ranonkel en gerbera, in een spectaculair palet van heldere kleuren. Of u nu op zoek bent naar een cadeau voor een geliefde, een vriend of gewoon voor uzelf, dit boeket is de perfecte manier om het voorjaar te verwelkomen.

In verband met de beschikbaarheid van bepaalde bloemen in het boeket is het mogelijk dat de bloemist de samenstelling van het boeket kan aanpassen, terwijl ervoor wordt gezorgd dat het kleurenschema en de stijl consistent blijven. Elk bloem is zorgvuldig gekozen en gerangschikt om een prachtig kunstwerk te creëren, waarbij een harmonieuze mix van zachte roze- en gele tinten ontstaat. Wees gerust, dit boeket zal zeker indruk maken en zijn schoonheid en frisheid gedurende een langere periode behouden.

Ervaar de schoonheid van ons Lentekleurpalet Boeket en plaats vandaag nog uw bestelling!

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Afmetingen:

Klein: Het samengestelde boeket is kleiner dan het boeket dat op de foto wordt weergegeven.

Medium: Dit boeket komt overeen met het formaat van het boeket dat op de foto wordt getoond.

Groot: Onze deskundige bloemist zal dit boeket uitbreiden met behoud van dezelfde kleuren en stijl als het getoonde boeket.

XL (Extra Groot): Een royale en opvallende presentatie die de voorgaande afmetingen overtreft, met nog meer bloemen, kleur en geur dan het getoonde boeket..


Opmerking Voor de inkoop van bloemen zijn onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat de inkoopprijs van sommige boeketten en rozen rondom feestdagen en belangrijke gelegenheden voor bloemengeschenken, zoals Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, of als gevolg van marktomstandigheden, hoger is dan wat je normaal van ons gewend bent. Dit kan resulteren in een verminderde hoeveelheid bloemen in de boeketten.