Boeket "Kleurenpalet Voorjaar"

Fleurop Flowers.NL
E101801104
9110023770178
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel boeket "Kleurenpalet Voorjaar"

Laat je verleiden door de vrolijke kleuren van de lente met ons prachtige boeket. Deze unieke samenstelling van bloemen is samengesteld met de mooiste voorjaarsbloemen, waaronder tulp, ranonkel en gerbera, in een spectaculair palet van heldere kleuren. Of u nu op zoek bent naar een cadeau voor een geliefde, een vriend of gewoon voor uzelf, dit boeket is de perfecte manier om het voorjaar te verwelkomen.

Elke bloem is zorgvuldig geselecteerd en verwerkt tot een prachtig kunstwerk. De ranonkels en de delicate tulp, samen met de opvallende gerbera, creëren een harmonieus samenspel van zacht roze en gele tinten. Dit boeket zal zeker indruk maken en blijft lange tijd mooi en fris.

Laat je verrassen door de schoonheid van dit Lente Kleuren Palet Boeket en bestel het vandaag nog!

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Afmetingen:

Klein: Het samengestelde boeket is kleiner dan het boeket dat op de foto wordt weergegeven.

Medium: Dit boeket komt overeen met het formaat van het boeket dat op de foto wordt getoond.

Groot: Onze deskundige bloemist zal dit boeket uitbreiden met behoud van dezelfde kleuren en stijl als het getoonde boeket.

XL (Extra Groot): Een royale en opvallende presentatie die de voorgaande afmetingen overtreft, met nog meer bloemen, kleur en geur dan het getoonde boeket..


Opmerking Voor de inkoop van bloemen zijn onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat de inkoopprijs van sommige boeketten en rozen rondom feestdagen en belangrijke gelegenheden voor bloemengeschenken, zoals Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, of als gevolg van marktomstandigheden, hoger is dan wat je normaal van ons gewend bent. Dit kan resulteren in een verminderde hoeveelheid bloemen in de boeketten.