Vrolijke Gerberas

Fleurop Flowers.NL
100701115
9110023773858
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Lekker fleurig: gerbera's in allerlei kleuren.

Breng kleur in je leven met ons prachtige boeket vrolijke gerbera's! Dit boeket is samengesteld uit een bonte verzameling aan kleuren gerbera's, waardoor het een ware eyecatcher is. Of je nu je huis wilt opfleuren of iemand wilt verrassen met een levendig cadeau, dit boeket is de perfecte keuze.

Gerbera's staan bekend om hun vrolijke uitstraling en zijn het symbool van geluk en vreugde. Met hun heldere kleuren en grote bloemhoofden brengen ze direct een glimlach op je gezicht. Het boeket bestaat uit verschillende kleurcombinaties, waaronder levendige roodtinten, stralend geel en zachte pasteltinten. Elke gerbera is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat het boeket een harmonieus geheel vormt.

Onze gerbera's worden vers van het veld geoogst en met de grootste zorg behandeld. Hierdoor blijven ze lang mooi en fris, zodat je langer kunt genieten van hun prachtige kleurenpracht. Het boeket wordt met liefde handgebonden door onze ervaren bloemisten, die elk detail perfectioneren.

Dit boeket is geschikt voor elke gelegenheid: verjaardagen, jubilea, als bedankje of gewoon om iemand op te vrolijken. Het kan ook dienen als decoratie in huis of op kantoor, waar het direct een positieve sfeer creëert.

Bestel ons boeket vrolijke gerbera's vandaag nog en ervaar zelf de kracht van kleur en vreugde. Het is een geweldig cadeau om te geven, maar ook om jezelf mee te verwennen. Voeg wat vrolijkheid toe aan je dag met onze prachtige gerbera's!


Uitstekende reviews

Klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9,8

Lokale bloemisten

Wij werken uitsluitend met de beste lokale Fleurop bloemisten

Dezelfde dag bezorging

Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag voor 12:00

Bloemen met garantie

De lokale bloemist geeft 7 dagen vaas garantie.

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten