Boeket "Zijdezacht"

Fleurop Flowers.NL
10512103
9110023776118
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel Boeket "Zijdezacht"

Het Valentijnsboeket "Zijdezacht" is de perfecte manier om uw liefde te tonen aan iemand speciaal. Dit prachtige boeket dat bestaat uit zijde zacht kleurige witte bloemen. Het boeket is professioneel samengesteld door onze bloemisten en wordt mooi verpakt, klaar om aan uw geliefde te geven.

Maar wat het boeket "Zijdezacht" echt uniek maakt, is de persoonlijke A5 wenskaart die erbij wordt geleverd. Maak een keuze uit onze grote collectie Valentijnskaarten. En schrijf hierop je persoonlijke boodschap, waardoor het boeket nog specialer wordt. Of het nu gaat om een liefdesverklaring of een herinnering aan een bijzondere gelegenheid, met deze kaart kunt u uw gevoelens op een unieke manier delen.

Het Valentijnsboeket "Zijdezacht" is beschikbaar voor levering op Valentijnsdag of op een datum naar keuze. Bestel nu en verras jouw geliefde met deze prachtige bloemen en persoonlijke wenskaart.

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Misschien ben je geïnteresseerd in