Themas Bloemen

WE HEBBEN MEER BLOEMEN NODIG

WAAROM WE MEER BLOEMEN NODIG HEBBEN

Bloemen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ze hebben ook een positieve invloed op ons welzijn. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat bloemen onze stemming verbeteren, ons meer verbonden maken met anderen en angstige en depressieve gevoelens verminderen. Dit zijn voldoende redenen om meer bloemen in huis te halen en vaker te genieten van hun positieve effecten.

VAN BLOEMSTEEL TOT BOEKET

Onze omgeving heeft meer geurige boeketten, kleurrijke bloemstukken, florale spektakels en indrukwekkende single bloemstelen nodig. Laten we onze omgeving vullen met de prachtige kleuren en geuren van bloemen. Laten we meer bloemen in ons leven toevoegen!

We hebben meer bloemen nodig

MEER BLOEMEN, MEER GEVOEL

De afgelopen jaren hebben ons duidelijk gemaakt dat verbinding met de mensen om ons heen van groot belang is. Wat we echt nodig hebben, zijn momenten van echt samenzijn. Lachen, huilen, omhelzen in vrolijke en verdrietige tijden, het delen van gevoelens met elkaar op de momenten die ertoe doen. En wat is er een betere manier om deze momenten speciaal te maken dan met bloemen?

BLOEMEN VOOR EEN GLIMLACH

Bloemen hebben de macht om ons gelukkig te maken. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat ze een echte glimlach op ons gezicht toveren en op korte en lange termijn voor een betere stemming zorgen. Ze kunnen zelfs een ochtendhumeur doen verdwijnen en de gezondheid van ouderen een boost geven.

GEEN KRACHTIGER CADEAU DAN BLOEMEN

We hebben meer bloemen nodig in ons leven. Daarom creëerden we een hartverwarmend boeket om cadeau te geven aan een geliefde. En weet je, door het geven van een boeket wordt je gezien als succesvoller, zorgzamer en intelligenter. Er is geen krachtiger cadeau dan bloemen. En om de boodschap nog krachtiger te maken, kun je een bloemenzee creëren, oftewel flower infinity.

EEN PASSENDE BLOEM VOOR IEDER GEVOEL

Rode rozen zijn een uitdrukking van liefde, maar wat geef je in een theater, bij een bruiloft of uitvaart? Welke bloemen geef je in moeilijke situaties? Er is voor elk gevoel een passende bloem te vinden.