Flower commercials - Reclame filmpjes over bloemen

 

Flower Commercials - Reclame filmpjes over bloemen

Wij hebben meer bloemen nodig.

December 2018

Favoriete bloemen

Spring 2015


Gegiechel en bloemen

May 2016

Valentijnsdag

Januari 2014

Bij Flowers.NL begrijpen we hoe belangrijk het is om een speciale gelegenheid te vieren met prachtige bloemen en daarom hebben we een reeks reclamefilmpjes samengesteld om u te inspireren.

Of het nu gaat om het vieren van een verjaardag, jubileum, Valentijnsdag, Moederdag of gewoon om iemand te verrassen, onze bloemen zijn de perfecte manier om uw emoties te uiten en uw liefde en waardering te tonen.

Bekijk onze reclamefilmpjes en ontdek de kracht van bloemen om een glimlach op iemands gezicht te toveren en om bij te dragen aan onvergetelijke herinneringen.

Verjaardag: Verras uw vriend, familielid of collega met een prachtig boeket bloemen op hun verjaardag en laat ze weten hoeveel u om hen geeft. Bekijk onze reclame om inspiratie op te doen.

Jubileum: Vier uw speciale dag met prachtige bloemen die de liefde en toewijding die u voor elkaar heeft, benadrukken. Bekijk onze reclame om te zien hoe bloemen bijdragen aan het vieren van een jubileum.

Valentijnsdag: Laat uw geliefde zien hoeveel u om hen geeft met een prachtig boeket rode rozen op Valentijnsdag. Bekijk onze reclame en ontdek hoe bloemen de perfecte manier zijn om uw liefde te uiten.

Moederdag: Vier de onvoorwaardelijke liefde van een moeder met een speciaal boeket bloemen. Bekijk onze reclame en ontdek hoe bloemen kunnen bijdragen aan het eren van moeders overal ter wereld.

Bij Flowers.NL weten we dat elke gelegenheid anders is en daarom hebben we een uitgebreid assortiment bloemen om uit te kiezen. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel boeket, een modern arrangement of iets unieks en persoonlijks, wij hebben de perfecte bloemen voor uw speciale gelegenheid.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw speciale moment nog specialer te maken met onze prachtige bloemen.

Bloemenbureau Holland heeft de verantwoordelijkheid om de promotie van bloemen en planten voor consumenten in verschillende Europese landen te verzorgen. In Nederland doen ze dit onder andere via de merken Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl. De organisatie is onafhankelijk en heeft als doel om ervoor te zorgen dat bloemen en planten altijd top of mind zijn bij Europese consumenten. Het wordt gefinancierd door kwekers die lid zijn van Royal FloraHolland, zowel in binnen- als buitenland, en door handelsbedrijven die klant zijn bij Royal FloraHolland.