Boeket HappyChick 1

Happy Truffel Chocolates
HC + E106741101
9110023776637
Out of stock
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel het Paasboeket "Happy Chick 1"

Out of Season

samengesteld met bloemen in verschillende gele tinten en bevat een chocolade verrassing in de vorm van een kuiken dat net uit een paasei komt. Het boeket is een leuke en feestelijke manier om Pasen te vieren en om iemand blij mee te maken. Het is een perfect cadeau voor familie, vrienden of geliefden.

Paasboeket "Happy Chick 1" is perfect geschikt voor het verrassingen van iemand! Ook het het Paasboeket "Happy Chick 1" wordt met de hand gemaakt door de lokale bloemist, wat elk boeket uniek maakt. Het boeket is speciaal ontworpen en heeft telkens een andere samenstelling. waardoor Hierdoor geeft elk boeket weer een nieuwe ervaring. Wees er van bewust dat de samenstelling van het Paasboeket "Happy Chick 1" kan afwijken van de afbeelding dit inverband met de seizoensgebonden beschikbaarheid van sommige bloemen. Kortom, als je op zoek bent naar een prachtig boeket waarmee je iemand zeker verrast met de paasdagen, dan is dit Paasboeket "Happy Chick 1" de perfecte keuze! 

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.