Rouwstuk "Elegant wit"

Fleurop Flowers.NL
91312
9110023768977
Bestel
  • Beschrijving
  • Informatie
  • Specificaties

Bestel dit ovale rouwstuk "Elegant wit" voor een begrafenis of crematie.

Dit ovale rouwstuk bestaat uit een prachtige selectie van witte Phalaenopsis orchideeën en witte rozen, samengevoegd met diverse groene materialen zoals salal en eucalyptus. De witte bloemen symboliseren de puurheid en onschuld van de overledene. Orchideeën staan voor liefde, schoonheid en luxe, terwijl de rozen symboliseren liefde en respect. De groene materialen hebben een symbolische betekenis van hoop en genezing. Dit elegante rouwstuk zal zeker een passende hommage zijn voor een dierbare die is heengegaan, en een gepaste manier om de rouwenden te steunen in hun verdriet.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwstuk "Elegant wit" bezorgen.

Het rouwarrangement "Elegant wit" maken we met groenmaterialen en diverse witte bloemen. In verband met de beschikbaarheid van bloemen is het mogelijk dat het rouwarrangement iets af kan wijken van de foto. Desalniettemin proberen we het rouwarrangement "Elegant wit" zo goed mogelijk na te bootsen zoals die op voorbeeld is weergegeven.

Rouwstuk"Elegant wit" schikken we in een druppelvorm, hierdoor zijn de bloemen mooi zichtbaar tijdens de uitvaartplechtigheid. Meestal wordt het stuk door de uitvaartleider op of naast de kist gelegd samen met eventuele andere stukken.

Aangezien rouwstuk "Elegant wit" is gestoken op steekschuim, kunnen de bloemen gedurende 2-3 dagen water opnemen. Dit is afhankelijk van de omgevingstemperatuur en het soort bloemen dat in het stuk zijn verwerkt. Wij raden je aan om het arrangement maximaal 2 dagen voor de uitvaart ceremonie te laten bezorgen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat het rouwarrangement "Elegant wit" er op zijn mooist uitziet tijdens de uitvaart.

Onze lokale uitvaartbloemist zal rouwstuk "Elegant wit" met grote zorg en vakmanschap samenstellen en op tijd bezorgen voor de uitvaart.


Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze rouwboeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Specialisten in rouwbloemen

Meer dan 100 jaar ervaring in ambachtelijk rouwbloemwerk.

Lokale bloemisten

Wij werken uitsluitend met de beste lokale Fleurop bloemisten

Dezelfde dag bezorging

Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag voor 12:00

Hoge klant tevredenheid

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,8. Al meer dan 250.000 klanten gingen u voor

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 7,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Standard Size approx:70cm
Medium Size: approx:90cm
Large Size: approx:110cm

Misschien ben je geïnteresseerd in