Rouwstuk "Kleurrijk ovaal"

Fleurop Flowers.NL
91321
9110023768892
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel dit ovale rouwstuk "Kleurrijk ovaal" voor een begrafenis of crematie.

Dit ovaal gevormde rouwstuk is samengesteld met een selectie van bonte en kleurrijke bloemen van het seizoen. De bloemen worden afgestemd op de huidige bloemen beschikbaarheid afhankelijk van het moment van aankoop, zodat de bloemen altijd vers zijn en in de juiste bloemen volgens het seizoen . Hierdoor is elk rouwstuk uniek en speciaal voor de overledene, wat een persoonlijke en oprechte hommage zal zijn. De combinatie van de verschillende kleuren, geuren en vormen van de bloemen zorgen voor een prachtig rouwstuk dat past bij ieder afscheidsplechtigheid. Het rouwstuk komt straalt een gevoel van leven, natuur en voorbijgaan, afscheid nemen is een onderdeel van leven.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwstuk "Kleurrijk ovaal" bezorgen.

Het rouwarrangement "Kleurrijk ovaal" maken we met groenmaterialen en diverse (kleuren) bloemen. In verband met de beschikbaarheid van bloemen is het mogelijk dat het rouwarrangement iets af kan wijken van de foto. Desalniettemin proberen we het rouwarrangement "Kleurrijk ovaal" zo goed mogelijk na te bootsen zoals die op voorbeeld is weergegeven.

Rouwstuk"Kleurrijk ovaal" schikken we in een druppelvorm, hierdoor zijn de bloemen mooi zichtbaar tijdens de uitvaartplechtigheid. Meestal wordt het stuk door de uitvaartleider op of naast de kist gelegd samen met eventuele andere stukken.

Aangezien rouwstuk "Kleurrijk ovaal" is gestoken op steekschuim, kunnen de bloemen gedurende 2-3 dagen water opnemen. Dit is afhankelijk van de omgevingstemperatuur en het soort bloemen dat in het stuk zijn verwerkt. Wij raden je aan om het arrangement maximaal 2 dagen voor de uitvaart ceremonie te laten bezorgen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat het rouwarrangement "Kleurrijk ovaal" er op zijn mooist uitziet tijdens de uitvaart.

Onze lokale uitvaartbloemist zal rouwstuk "Kleurrijk ovaal" met grote zorg en vakmanschap samenstellen en op tijd bezorgen voor de uitvaart.


Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze rouwboeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken. Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. . Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht ook in het weekend.

Product Rating Bar
Samll approx:50cm
Medium Size: approx:60cm
Large Size: approx:70cm

Gerelateerde Producten