Vandaag bloemen bezorging?

Fleurop bezorg Trike

Een pagina vol met vragen en antwoorden over het VANDAAG bezorgen van bloemen

Bloemen in Nederland, voor 13:00 uur besteld (op zaterdag voor 12:00), dezelfde dag nog geleverd!

Sorry, niet op zondag en ook is levering dezelfde dag op de Waddeneilanden niet mogelijk.

Voor bepaalde gebieden is het ook mogelijk om na 13:00 uur nog te bestellen voor levering op dezelfde dag. Neem hiervoor even contact met ons op via de telefoon of via WhatsApp.

Kan ik een boeket vandaag nog laten bezorgen?

Dit kan , wanneer je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur bestelt, wordt het boeket dezelfde dag nog bezorgd. Op zaterdag geldt voor 12.00 besteld, dezelfde dag bezorgd. Op zon- en feestdagen wordt er niet bezorgd.

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen bloemen door heel Nederland. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leeuwarden of Maastricht. het maakt niet uit er is altijd een bloemist in jouw buurt. Bloemen bezorgen doe je via Flowers.NL

Welke dagen kan ik het boeket laten bezorgen?

Je kiest zelf op welke dag het boeket wordt bezorgd. Onze vakbloemisten bezorgen 6 dagen in de week, van maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).

Kan ik een tijdstip aangeven waarop het boeket moet worden bezorgd?

Helaas is dat niet mogelijk om een tijdstip of dagdeel voor bezorging aan te geven.

Hoe wordt het boeket dan bezorgd?

Een boeket wordt altijd persoonlijk bezorgd door bloemist of een van zijn bezorgers, wel zo leuk!

Elk boeket wordt bezorgd in een mooie exclusieve verpakking om het boeket te beschermen. Onze milieuvriendelijke verpakking maakt dat het boeket echt als een cadeau is ingepakt.

Snijbloemen verzorgingstips en de snijbloemen voeding worden toegevoegd in een mapje. Hierop staan tevens gegevens van de Fleurop vakbloemist vermeld.

Kan ik ook een boeket naar het buitenland sturen?

Ja, dat is mogelijk. Wij bieden hiervoor een speciaal assortiment aan in de afdeling buitenland.

Afhankelijk van het tijdsverschil, kun je vaak dezelfde dag nog een boeket laten bezorgen. Ongeveer 40.000 bloemisten verdeeld over zo'n 140 landen in de hele wereld zijn bij Fleurop aangesloten. Bij het bezorgadres vul je eenvoudig het adres en het telefoonnummer van de ontvanger in het buitenland in.

Is het mogelijk een boeket naar een bedrijf, ziekenhuis of rouwcentrum sturen?

Ja, dat kan zeker. Tijdens het bestellen kun je aangegeven waar je het boeket wil laten bezorgen. Hier kun je aangeven of het om een , bedrijf, of rouwcentrum gaat. De fleurop bloemist houdt rekening mee met het bezorgmoment (bij bedrijven voor 17.00 uur).

Wil je het boeket in een ziekenhuis laten bezorgen? Laat dit weten in het opmerkingen veld 'Is er iets dat wij nog moeten weten?' Vul hierbij de afdeling en het kamernummer in. Zo kunnen wij altijd het boeket gemakkelijk en snel bezorgen!

Kan ik het boeket ook anoniem versturen?

Ja, dat kan zeker. Jouw persoonlijke gegevens worden nooit doorgegeven aan de ontvanger of iemand anders . Tenzij je zelf je naam op het kaartje vermeldt. Simpel dus vermeld je geen naam op het kaartje dan wordt het boeket anoniem verstuurd! Gegevens van de besteller worden nooit zonder schriftelijke toestemming gedeeld met anderen.

Wat gebeurt er als de ontvanger niet thuis is?

De ontvanger van het boeket zal d.m.v. een niet-thuiskaart op de hoogte worden gebracht dat hij/zij de bezorger heeft gemist. Op de niet-thuiskaart staan de gegevens van de bloemist, waarmee de ontvanger contact kan opnemen om een vers boeket op te halen. Ook kan het zijn dat het boeket is bezorgd bij de buren. In dat geval wordt het adres van de buren vermeld op de kaart.

Krijg ik een ontvangstbevestiging?

Onze vakbloemisten maken gebruik van Track & Trace. Zodra zij het boeket hebben bezorgd wordt dit verwerkt en ontvang jij een ontvangstbevestiging in je e-mail. Er zit mogelijk een vertraging tussen bezorgen en afmelden van de bestelling. Bezorgingen vinden in de ochtend en middag plaats.

Heb je (nog) geen bevestiging ontvangen? Controleer dan je ongewenste e-mail of wacht nog even tot einde van de middag of avond.

Vandaag bloemen bezorgen

Verjaardag bijna vergeten? Of iemand vandaag nog een hart onder de riem steken? Geen paniek  Wij bezorgen bloemen vandaag nog. Wij hebben voor je mooie select prachtige boeketten samengesteld. Maak een keuze uit een boeket en laat deze vandaag nog bezorgen. Bloemen bezorgen kunnen wij als jouw online bloemist als geen ander.

Het boeket wordt door een lokale vakbloemist gemaakt en moet nog even de bezorgroute in. Daarom kunt u tot 13.00 uur bloemen bestellen. Wij zorgen dan dat de bloemen vandaag nog worden aangeboden en bezorgd. Bloemen bestellen is erg eenvoudig op onze website en met een paar klikken voor elkaar. Het is ook mogelijk om een andere bezorgdatum te kiezen dan vandaag.

Vandaag bloemen en cadeau bezorgen

Wil je iets extra’s toevoegen aan uw boeket bloemen? Ook dat is mogelijk bij Flowers.NL Het is mogelijk om een heerlijke fles wijn, champagne, doos chocolade of knuffel aan uw bestelling toe te voegen. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment cadeau artikelen voor bijvoorbeeld, geboorte, verjaardag, huwelijk of liefdes cadeaus. Jouw bestelling wordt als als cadeau verpakt.

Bloemen bezorgen in het buitenland.

Onze bloemisten zitten door heel Nederland en zelfs in het buitenland. Dus wil je bloemen bezorgen voor jouw Moeder in Amsterdam onze Fleurop Bloemist Amsterdam zorgt daar graag voor. Maar ook een boeket bloemen voor je tante in Rotterdam wordt door de Fleurop Bloemist Rotterdam met de allergrootste zorg verwerkt. Heb je Familie in Utrecht, Den Haag of Eindhoven? Ook onze bloemist Utrecht, Bloemist in Den Haag of Bloemist in Eindhoven verzorgen dit graag voor je.

Kortom wij bezorgen door heel Nederland maar ook op de Nederlandse Antillen. Het bestellen van bloemen is mogelijk voor de Eilanden: Aruba, Curaçao, Bonaire, St. Maarten, Saba, en St. Eustatius

Maar ook is het mogelijk om in het Buitenland bloemen te laten bezorgen.Dankzij ons uitgebreide netwerk van meer dan 10.000 professionele bloemisten kun je er van uitgaan dat bloemen versturen via Flowers.NL met de grootste zorg wordt gedaan. Wat de gelegenheid ook is en waar de bloemen ook geleverd moeten worden, onze vakkundige bloemisten zullen een passend boeket voor je samenstellen!