Vandaag bloemen bezorging?

Bloemen in Nederland, voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag nog geleverd! (niet op zondag en levering op de Waddeneilanden is hierop een uitzondering.)

In sommige plaatsen kun je ook na 13:00 nog bestellen voor levering dezelfde dag. Neem  hiervoor even telefonische contact met ons op.

Vandaag bloemen bezorgen

Verjaardag bijna vergeten? Of iemand vandaag nog een hart onder de riem steken? Geen paniek  Wij bezorgen bloemen vandaag nog. Wij hebben voor je mooie select prachtige boeketten samengesteld. Maak een keuze uit een boeket en laat deze vandaag nog bezorgen. Bloemen bezorgen kunnen wij als jpouw online bloemist als geen ander.

Het boeket wordt door een lokale vakbloemist gemaakt en moet nog even de bezorgroute in. Daarom kunt u tot 13.00 uur bloemen bestellen. Wij zorgen dan dat de bloemen vandaag nog worden aangeboden en bezorgd. Bloemen bestellen is erg eenvoudig op onze website en met een paar klikken voor elkaar. Het is ook mogelijk om een andere bezorgdatum te kiezen dan vandaag.

Vandaag bloemen en cadeau bezorgen

Wilt je iets extra’s toevoegen aan uw boeket bloemen? Ook dat is mogelijk bij Flowers.NL Het is mogelijk om een heerlijke fles wijn, champagne, doos chocolade of knuffel aan uw bestelling toe te voegen. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment geboorte en liefdes cadeaus. Jouw bestelling wordt als als cadeau verpakt.