Kan ik vandaag nog bloemen laten bezorgen?

Bloemen in Nederland, voor 13:00 uur besteld (op zaterdag voor 12:00), dezelfde dag nog geleverd!

Sorry, Helaas niet op zondag.
Ook is levering dezelfde dag op de Waddeneilanden niet mogelijk.

Voor bepaalde gebieden is het ook mogelijk om na 13:00 uur nog te bestellen voor levering op dezelfde dag. Neem hiervoor even contact met ons op via de telefoon of via WhatsApp.

Bloemen bestelbus - Elektrisch

  Bloemen bezorgen op dezelfde dag- FAQ.


Dit kan , wanneer je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur bestelt, wordt het boeket dezelfde dag nog bezorgd. m.u.v. de Waddeneilanden en op zaterdag geldt voor 12.00 besteld, dezelfde dag bezorgd. Op zon- en feestdagen wordt er niet bezorgd.

Wij bezorgen bloemen door heel Nederland. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leeuwarden of Maastricht. het maakt niet uit er is altijd een bloemist in jouw buurt. Bloemen bezorgen doe je via Flowers.NL

Je kiest zelf op welke dag het boeket wordt bezorgd. Onze vakbloemisten bezorgen 6 dagen in de week, van maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).

M.u.v. Rouwbloemwerk of rouwboeketten is het helaas voor andere bestellingen niet mogelijk om een tijdstip of dagdeel voor bezorging aan te geven.

Het spijt ons, maar het exacte tijdstip van bezorging is helaas lastig aan te geven. Dit komt doordat het afhankelijk is van verschillende externe factoren, zoals de verkeersdrukte en het aantal bestellingen dat die dag geplaatst is.
Onze bezorgdienst streeft ernaar om bestellingen gedurende de dag af te leveren, en ons bezorgvenster loopt van 9:00 tot 18:00. Bij bedrijven zorgen wij ervoor dat de bestelling en tijdens kantoor uren worden bezorgd dus van 9:00 tot 17:00 uur.
We doen ons uiterste best om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen, maar omwille van de genoemde variabelen kunnen we geen exacte bezorgtijd garanderen. We hopen op uw begrip en verzekeren u dat we er alles aan zullen doen om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te krijgen.

ANTWOORD 6

Ja hoor dat kan. Wanneer je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur bestelt, wordt het rouwboeket of bloemstuk dezelfde dag nog bezorgd. En op zaterdag geldt voor 12.00 besteld, dezelfde dag bezorgd m.u.v. de waddeneilanden. Ook op zon- en feestdagen wordt er niet bezorgd. Wil je met SPOED een rouwboeket of rouwstuk laten bezorgen, neem dan eerst even contact met ons op.


Vandaag bloemen bezorgen

Verjaardag bijna vergeten? Of iemand vandaag nog een hart onder de riem steken? Geen paniek  Wij bezorgen bloemen vandaag nog. Wij hebben voor je mooie select prachtige boeketten samengesteld. Maak een keuze uit een boeket en laat deze vandaag nog bezorgen. Bloemen bezorgen kunnen wij als jouw online bloemist als geen ander.

Het boeket wordt door een lokale vakbloemist gemaakt en moet nog even de bezorgroute in. Daarom kunt u tot 13.00 uur bloemen bestellen. Wij zorgen dan dat de bloemen vandaag nog worden aangeboden en bezorgd. Bloemen bestellen is erg eenvoudig op onze website en met een paar klikken voor elkaar. Het is ook mogelijk om een andere bezorgdatum te kiezen dan vandaag.

Vandaag bloemen en cadeau bezorgen

Wil je iets extra’s toevoegen aan uw boeket bloemen? Ook dat is mogelijk bij Flowers.NL Het is mogelijk om een heerlijke fles wijn, champagne, doos chocolade of knuffel aan uw bestelling toe te voegen. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment cadeau artikelen voor bijvoorbeeld, geboorte, verjaardag, huwelijk of liefdes cadeaus. Jouw bestelling wordt als als cadeau verpakt.

Bloemen bezorgen in het buitenland.

Onze bloemisten zitten door heel Nederland en zelfs in het buitenland. Dus wil je bloemen bezorgen voor jouw Moeder in Amsterdam onze Fleurop Bloemist Amsterdam zorgt daar graag voor. Maar ook een boeket bloemen voor je tante in Rotterdam wordt door de Fleurop Bloemist Rotterdam met de allergrootste zorg verwerkt. Heb je Familie in Utrecht, Den Haag of Eindhoven? Ook onze bloemist Utrecht, Bloemist in Den Haag of Bloemist in Eindhoven verzorgen dit graag voor je.

Kortom wij bezorgen door heel Nederland maar ook op de Nederlandse Antillen. Het bestellen van bloemen is mogelijk voor de Eilanden: Aruba, Curaçao, Bonaire, St. Maarten, Saba, en St. Eustatius

Maar ook is het mogelijk om in het Buitenland bloemen te laten bezorgen.Dankzij ons uitgebreide netwerk van meer dan 10.000 professionele bloemisten kun je er van uitgaan dat bloemen versturen via Flowers.NL met de grootste zorg wordt gedaan. Wat de gelegenheid ook is en waar de bloemen ook geleverd moeten worden, onze vakkundige bloemisten zullen een passend boeket voor je samenstellen!


Kom je er niet helemaal uit of heb je een andere vraag voor ons?

Je kunt ons bereiken via:

  Email via wecare@flowers.nl
WhatsApp
  Telefoon+31 (0)85 2732330