Betaling

Een overzicht van al onze betaalmogelijkheden.

Betaling-Autorisatie

Zodra de betaling is goedgekeurd door uw bank en onze betalingsprovider Multisafepay zul je hiervan direct een bevestiging per email ontvangen.

Verwerking

Wij gaan daarna direct met jouw bestelling aan de slag. De statusupdates kun je altijd volgen door te klikken op de groene balk (track and trace link) in de opdrachtbevestiging die je van ons hebt ontvangen.

Contact

Heb je in de order bevestiging een fout ontdekt? of mocht je problemen onder vinden met de betaling?

Neem dan contact met ons op.

Orders worden door ons pas verwerkt als er een gehele betaling is ontvangen van de order. Het kan voorkomen dat email bevestigingen door de email providers worden aangemerkt als spam waardoor je deze niet ontvangt. Neem in dat geval contact op met onze klanten service. Wij helpen je graag verder.

Bekijk hier onze betaal mogelijkheden.

Flowers.NL biedt voor uw gemak meerdere betaalmogelijkheden. U kunt betalen met creditcards, zoals Visa, American Express en Mastercard, maar ook via ApplePay, PayPal en verschillende bankbetaalmethoden.

Bij betaling met een creditcard accepteert onze betalingsprovider Multisafepay alle compatibele creditcards van Visa, American Express, Mastercard en debetkaarten die gebruikmaken van 3D-beveiligde technologie. Uw betalingsgegevens worden veilig behandeld door Multisafepay, een toonaangevende Payment Service Provider in Europa.

ApplePay is een snelle en veilige manier om in winkels te betalen met je iPhone of Apple Watch. Evenzo is GooglePay een snelle en veilige betaalmethode wanneer u uw Android-apparaat gebruikt. Alle transacties via ApplePay en GooglePay worden verwerkt door Multisafepay.

PayPal is een andere betalingsoptie waarmee u betalingen kunt doen met uw creditcard of bankrekening, en u kunt ook geld op uw rekening ontvangen of geld van uw rekening naar een bankrekening overboeken.

Daarnaast accepteert Flowers.NL ook diverse bankbetaalmethoden, waaronder Ideal, Sofort Banking, Giropay, Bankcontact, ING Homepay, Belfius, KBC en Bankoverschrijving. Alle transacties via bankbetalingen worden afgehandeld door Multisafepay.