Betaalmethodes

Betalen met creditcard
Op Flowers.nl kun u met u creditcard betalen. Flowers accepteert de volgende creditcards: Master card, Visa card, Visa Electron, American Express, Diners Club en Rabobank direct betalen. Creditcardbetaling gebeurt via een SSL-beveiligde server van Globecharge en Paypal die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt. Uw gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij, die uw betaling na enkele seconden goedkeurt. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling met een ordernummer. Flowers.nl kan uw boeket op werkdagen daarom dezelfde dag nog bezorgen, mits de bestelling voor 13.00 uur is geplaatst.

Wat gebeurt er als mijn betaling wordt afgekeurd?
Het kan voorkomen dat uw creditcardbetaling wordt afgekeurd, bijvoorbeeld omdat de limiet is bereikt. In dat geval krijgt u de mogelijkheid om een andere betalingsmethode te kiezen of om het opnieuw te proberen.

Hoe zijn mijn gegevens beveiligd?
Al uw gegevens, inclusief u creditcardnummer, worden beveiligd met SSL. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillende mensen uw gegevens kunnen gebruiken.

Betalen op rekening
Wat is betalen op rekening?
Bedrijven in Nederland kunnen u ook op rekening bloemen, boeketten en aanvullende artikelen op Flowers.nl bestellen. Hierbij zijn de volgende voorwaarden van toepassing:
- Betalingsconditie: 7 dagen na factuurdatum.
- Factuur ontvangt u binnen drie dagen per e-mail.
- Herinneringskosten: bij niet-tijdig betalen wordt het te betalen bedrag verhoogd met € 7,50 administratiekosten.

ApplePay

De makkelijkste manier van betalen in winkels. Apple Pay gebruiken in combinatie met je iPhone of Apple Watch gaat snel en is veiliger dan je pincode intoetsen ....

Betalen met iDeal
Wat is iDEAL?
Met iDEAL kun u vertrouwd, veilig en gemakkelijk bloemen en boeketten bestellen en afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van uw eigen bank.

Hoe werkt betalen met iDEAL?
U plaatst een bestelling op Flowers.nl. Bij het afrekenen van uw bestelling kun u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Uw bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en jij autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

Betalen met PayPal
Wat is PayPal?
Met behulp van PayPal kunt u een betaling doen via een e-mailadres van de ontvanger met behulp van een creditcard, bankrekening of ontvangen geld op de account. Geld storten van u account naar een eigen bankrekening is ook mogelijk.

Hoe werkt betalen met PayPal?
U plaatst een bestelling op Flowers.nl. Bij het afrekenen van uw bestelling kun u aangeven dat u met PayPal wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan. Vervolgens wordt u doorgeleid naar PayPal waar de betaalopdracht voor u klaar staat. PayPal vraagt u een aantal gegevens in te vullen en jij autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw PayPalaccount afgeschreven.

Overige betaalmethodes.

Naast de bovenstaande betaalmethodes accepteert onze betalings provider Multisafepay ook andere buitenlandse betaalmethodes, kijk voor meer informatie op de site van www.multisafepay.com