Zakelijk bestellen

Bestel eenvoudig zakelijk bloemen en ontvang een verzamelfactuur.

Zakelijk bloemen bestellen

Zakelijk bloemen bestellen

Flowers.NL voor bedrijven en instellingen.

Direct op Rekening

Uw geautoriseerde medewerkers bestellen direct op rekening.

Inzichtelijk

Overzichtelijk wie, wat besteld voor welke kostenplaats.

Verzamel factuur

Slechts één verzamel factuur per maand. Ook UBL formaat

Snel en eenvoudig

Het bestellen is voor uw medewerkers snel en eenvoudig.

1.000 Bloemisten

Via ons bestel systeem beschikt u over een landelijke dekking.

Verjaardagen

Ook voor verjaardagslijsten van uw medewerkers. mail ons.

Ook zakelijk een goed gevoel bezorgen, dat is wat wij dagelijks doen!

Een medewerker verrassen met zijn/haar verjaardag, een nieuwe samenwerking of jubileum vieren?

Wat de achterliggende gedachte ook is, Wij zijn dé partner voor zakelijk bloemen bestellen. Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? We hebben onze voordelen op een rijtje gezet..

In zakelijke situaties bestaan vele geef momenten. Maak het verschil met een prachtig en passend boeket of bloemstuk. Geef er kleur mee aan jouw kantoor, entree of vergaderruimte of geef het aan jouw vrijwilliger, medewerkers en relaties.
Het bestellen gaat gemakkelijk en snel. Je besteld eenvoudig via een email die je aan ons stuurt. Dus geen ingewikkelde procedure via een website met login.

Bloemen op kantoor

Een eerste indruk maak je maar één keer. Met verse bloemen maak je er een indrukwekkende van. Bloemen of bloemstukken op de ontvangstbalie, vergadertafel of in het bedrijfsrestaurant? Bestel ze via een wekelijks of maandelijks bloemen-abonnement en je hebt er geen omkijken naar. Boeketten worden door lokale bloemist samengesteld en bezorgd. Uiteraard kun je wensen met betrekking tot stijl en kleur doorgeven aan onze klantenservice die van maandag tot en met zaterdag bereikbaar zijn.

Het thuiswerk bloemenabonnement van de zaak

“De leukste motivatie voor thuiswerkende medewerkers”

Ben je op zoek naar een nieuwe besteding van het reiskostenbudget of invulling van de thuiswerkvergoeding? Het bloemenabonnement voor medewerkers die thuiswerken is de leukste motivatie! Met het abonnement stimuleer je medewerkers fysiek en mentaal fit te blijven én je bezorgt ze elke werkdag een goed gevoel.

De looptijd van het abonnement en de stijl van het boeket worden vooraf persoonlijk afgestemd. Samen met onze accountmanager kies je een boeket dat aansluit op de wensen van de organisatie en van de medewerkers. Genieten gegarandeerd!

Mogelijkheden en voordelen van het thuiswerk boeket:

  • Gemakkelijk & snel geregeld
  • Kleurrijke verrassing om de werkplek op te fleuren
  • Thuiswerk cadeau als waardering voor jouw medewerkers
  • Veel blije gezichten
  • Ter compensatie van de reiskosten vergoeding
  • Facturatie word voor je geregeld
  • Persoonlijk bedankje op unieke wenskaart
  • Thuisbezorgd bij jouw medewerkers

Meer weten? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden en voordelen die zakelijk bestellen biedt.

Persoonlijke wenskaart

ook een mooi zakelijk boeket bloemen is niet compleet zonder een persoonlijke boodschap. Met de onze wenskaarten bieden wij een ruime keuze uit verschillende designs voor elk geef moment.

Het verwelkomen van een nieuwe medewerker, het jubileum van een collega, iemand een hart onder de riem steken of jouw jarige werknemer of zakenrelatie feliciteren, een prachtig boeket doet het altijd goed. Met een persoonlijke wenskaart geef je een persoonlijke touch aan het goede gevoel dat je bezorgt. In overleg is het ook mogelijk om jouw bedrijfslogo op de wenskaart te drukken.

Om meer privacy te bieden zit iedere persoonlijke wenskaart in een afgesloten gouden envelop. Daarop staat alleen de naam en het adres van de ontvanger en daarmee blijft jouw persoonlijke bericht ook echt persoonlijk.