Floral Conciërge Service

Voor een persoonlijk cadeau met bloemen

Voor een persoonlijk cadeau met bloemen.

Wij zijn van mening dat onze klanten het allerbeste verdienen en daarom zorgen we ervoor dat ze het hoogste niveau van VIP-zorg krijgen.

Onze klanten service staat altijd klaar om aan jouw speciale verzoeken te voldoen.

Of je nu persoonlijke cadeaus op maat wilt bestellen of  een bestelling gewoon speciale aandacht nodig heeft, geen verzoek is te groot of te klein.

Wij worden dagelijks ingeschakeld door internationale Conciërge services bureaus voor de verzorging van speciale bestellingen van Bloemen met Champagne, Wijn, Chocolade of luxe cadeaus.

Flower Concierge service

Contact.

Via WhatsApp kun je snel je vraag stellen aan onze klanten service.

Wij antwoorden binnen onze kantoortijden vaak binnen 10 minuten.


Onze Floral Concierge Service biedt een unieke ervaring voor onze meest exclusieve klanten. Onze getalenteerde bloemisten werken nauw samen met u om de perfecte bloemenarrangementen te creëren die passen bij de stijl van uw hotel of de voorkeuren van uw VIP-gasten. Of het nu gaat om het leveren van prachtige boeketten voor speciale evenementen of het creëren van prachtige bloemenarrangementen voor luxe suites, onze Floral Concierge Service staat voor u klaar.

Ons team is zeer ervaren en begrijpt de behoeften van de meest veeleisende klanten. Wij bieden een ongeëvenaarde service die zorgt voor de ultieme ervaring voor uw gasten. Onze bloemistendienst is discreet en betrouwbaar en biedt hoogwaardige producten en diensten die voldoen aan de hoogste normen.

Als u op zoek bent naar een exclusieve bloemen bezorgdienst voor uw VIP-gasten, hotelrecepties of internationale conciërgediensten, dan bent u bij Flowers.NL aan het juiste adres. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om een onvergetelijke ervaring te creëren voor uw meest veeleisende klanten.