Vrolijke Smiley taart

Gefelicitaart
9110023779560
    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel deze Vrolijke Smiley taart.

Tip! Combineer deze heerlijke taart
met een mooi boeket bloemen.

Bestel nu de vrolijke Smiley taart met een romige frambozenvulling voor een speciale gelegenheid. Deze taart is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar heeft ook een heerlijke smaak. De zoete vanillebasis combineert perfect met de verfrissende frambozenvulling, waardoor de taart een romige textuur krijgt. Of het nu een kinderfeestje is, een verjaardag of gewoon een verlangen naar iets lekkers, deze taart zal zowel jong als oud zeker bekoren. Breng een glimlach op iemands gezicht door deze vrolijke Smiley taart thuis of op het werk te laten bezorgen.

De taart is geschikt voor 12 personen en heeft een afmeting van 21 x 5 cm.


BESTEL JE VOOR 16:00 UUR.

Op werkdagen (Ma-Vrij) voor 16 uur besteld, is de volgende dag in heel Nederland vers en gekoeld bezorgd.


BEZORGING.

Taarten kunnen niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bezorging vind plaats tussen 8:00 en 17:00.
Geen bezorging op Zon en Feestdagen


BESTEL JE NA 16:00.

Bestel op werkdagen (Ma-Vrij) je na 16:00 uur (Nederlandse tijd) dan zal de taart de eerstvolgende  beschikbare werkdag geleverd worden.


Bij het bestellen van een prachtig boeket bloemen in combinatie met een verrukkelijke taart, staat versheid en hygiëne voorop. Om deze redenen wordt jouw taart  en de bloemen zorgvuldig apart verpakt en ook apart verzonden naar de gelukkige ontvanger. Op deze manier garanderen we dat zowel de bloemen als de taart in optimale staat arriveren, klaar om een glimlach op het gezicht van de ontvanger te toveren.
Product Rating Bar
Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.
Hoe bewaar ik een taart?

Een taart blijft ongeveer 2 tot 3 dagen vers als je hem in de koelkast bewaart. Dek de taart goed af, om te voorkomen dat de geuren van andere voedingsmiddelen in de koelkast in de taart trekken.

Taart bestellen

Taart bezorgen kan zes dagen per week. Je bepaalt bij online bestellen van een taart zelf op welke dag en tijdvak je de taart wilt laten bezorgen. Vervolgens wordt je bestelling door onze chauffeurs gekoeld bezorgd.


Bij het bestellen van een prachtig boeket bloemen in combinatie met een verrukkelijke taart, staat versheid en hygiëne voorop. Om deze redenen wordt jouw taart  en de bloemen zorgvuldig apart verpakt en ook apart verzonden naar de gelukkige ontvanger. Op deze manier garanderen we dat zowel de bloemen als de taart in optimale staat arriveren, klaar om een glimlach op het gezicht van de ontvanger te toveren.
Ingredienten: Aardappelzetmeel (gemodificeerd), antioxidant(E300), Aroma(aroma, vanilline), conserveermiddelen(E202), dextrose, EI, emulgatoren(E472b, E477, e322(TARWE), E471), Geheel Gehard Plantaardige Vet(palm), Geleermiddel(E339, E450, E516), Gemodificeerd Zetmeel(E1422), Glansmiddel(E904), glucose-fructosestroop, glucosestroop, invertase, invertsuikerstroop, Kleurstof(E131, E120, E100, E160a), lactose(MELK), MELKpoeder (magere), Natuurlijk Aroma(aardbei), Noten(AMANDELEN), Plantaardig Vet(palm, kokos, palmpit), Plantaardige Olie(raapzaad), Rijsmiddelen(E500, E450), rijstebloem, rode bietenextract, roomboter(MELK), slagroom(MELK,MELK), stabilisatoren(E420, E407), suiker, TARWEbloem, TARWEzetmeel, Verdikkingsmiddelen(E401, E404, E415, E466), vitamine A, vitamine D3, voedingszuur(E330), vruchten(aardbeien), water, weipoeder(MELK), zout, Zuurteregelaar(E330)
Afmetingen: 21 x 5cm
Aantal porties: 12 Personen
Allergenen: Ei, Melk, Gluten, Melk, Noten, Tarwe, Amandelen

Dit product wordt gemaakt in een bedrijf waar ook noten worden verwerkt.
Houdbaarheid: Een taart blijft ongeveer 2 tot 3 dagen vers als je hem in de koelkast bewaart. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat je de taart goed afdekt, hetzij onder een taartstolp of in een taartdoos, om te voorkomen dat de geuren van andere voedingsmiddelen in de koelkast in de taart trekken. Als alternatief kun je de taart ook invriezen. Plaats de taart in een taartdoos en verpak deze vervolgens in een plastic zak.
Levertijd: BESTEL JE VOOR 16:00 UUR Op werkdagen voor 16 uur besteld, is de volgende dag in heel Nederland vers en gekoeld bezorgd. BESTEL JE NA 16:00 Bestellingen die je na 16:00 uur (Nederlandse tijd) bestelt, dan zal de taart de eerstvolgende beschikbare werkdag geleverd worden. Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen
Bezorging Taarten kunnen niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag. Bezorging vind plaats tussen 8:00 en 17:00