Geursets- Voor hem

Ben je op zoek naar een persoonlijk en mannelijk cadeau?

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau? Of wilt je jezelf gewoon eens verwennen?

Mannen geuren en cadeau sets

Een manen geur die met liefde en zorg is gekozen, is een plezier om te geven en te ontvangen. Wij tonen je een kleine selectie van de meest populaire geuren of geurset om samen met een boeket bloemen of een mooie plant te laten bezorgen.

Je vindt in de collectie zowel een verfijnde geur voor op uw werk, als voor na het sporten. En ook voor speciale gelegenheden kunt je ervan op aan dat je in het assortiment wat zwaardere mannen geuren kunt vinden met een extra luxueus aroma dat bijvoorbeeld past bij een elegante avondkleding en een chique omgeving.
 
 
 
 
 

Bloemen met een geur cadeau set voor mannen

Of je nu voor jezelf of voor een man, vader, vriend of familielid een geurtje zoekt voor het bestellen samen met een boeket bloemen dan vin je op op onze site een aantal verschillende geuren vinden voor verschillende soorten mannen. Een geur kan kan soepel en verfijnd zijn, energiek en gepassioneerd, leuk en geurig, of schoon en verfrissend. Je vind er altijd wel een geur die past bij het boeket dat je hebt uitgekozen.

Bestel een Geur cadeauset of mannen geurtje 2-3 dagen voordat de complet bestelling met het boeket geleverd moet worden, en wij zorgen ervoor dat cadeauset samen met het boeket bloemen wordt bezorgd.