Vragen Zakelijk bloemen bestellen.

Ontdek de perfecte bloemengroet voor zakelijke gelegenheden. Bestel eenvoudig en snel via onze zakelijke service. Maak indruk op klanten, collega's en partners met prachtige bloemen arrangementen en boeketten. Kies uit een breed assortiment bloemen en profiteer van professionele leveringsopties. Maak zakelijke connecties bloeiend met onze bloemen voor het bedrijfsleven.
Business flowers

  Zakelijk bloemen bestellen FAQ.


Ja hoor, Flowers.NL biedt zakelijke klanten de mogelijkheid om bloemen op rekening te bestellen. Wil je zakelijk bloemen gaan bestellen neem dan even contact op met onze klantenservice. Dit kan door een mail te struren naar sales@flowers.nl

Voor het aanvragen van een zakelijk account ga je naar: https://www.flowers.nl/overig/aanvraagformulier-bedrijven/

Zakelijk bloemen bestellen op rekening biedt een snelle bestel mogelijkheid voor geautoriseerde medewerkers, zorgt voor overzichtelijke kostenplaatsregistratie, vereenvoudigt facturering met één maandelijkse verzamelfactuur en biedt snel en eenvoudig bestelgemak, met toegang tot een netwerk van 750 bloemisten voor landelijke dekking, inclusief de mogelijkheid tot het doorgeven van verjaardagslijsten voor de verzorgen van bloemen of andere geschenken.

Voor onze zakelijke klanten is het mogelijk om hun bestellingen op rekening te kopen, wij sturen achteraf een factuur voor de geleverde orders.

Onze zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid om op rekening te bestellen, Zakelijke klanten kunnen hun bestelling plaatsen via email. Particuliere klanten kunnen alleen orders plaatsen via onze website en direct online betalen.


Een andere vraag?


Je kunt ons bereiken via:

  Email via wecare@flowers.nl
WhatsApp
  Telefoon+31 (0)85 2732330