Mijn order status.

Mijn orderstatus informatie

Een duidelijke uitleg over de betekenis van de verschillende order statussen.

Niet verstuurd

Jouw bestelling is door ons ontvangen. De nabetaling is verwerkt in ons order systeem en wordt doorgezet naar de bloemist.

De bestelling is nog niet verzonden.

Verstuurd

De bestelling is door onze bloemist verwerkt en klaargezet voor bezorging.

De bestelling is of zal op korte termijn met de bezorg(st)er meegaan in de bezorg route.

Afgeleverd

De bestelling is bezorgd op het bezorg adres.

Of de bestelling is, omdat de ontvanger niet thuis was op het moment van bezorgen, bij de buren afgegeven.

Een "Niet thuis briefje" wordt altijd achtergelaten door de bezorger als de ontvanger niet thuis is met informatie voor de ontvanger.

 
Mijn orderstatus

Bezorgtijden.

Onze bloemisten verwerken dagelijks vele tientallen orders. Op drukke momenten kan het wel eens voorkomen dat de order statussen op een later moment door de chauffeur worden bijgewerkt in de daarvoor bestemde App.

Hierdoor is het mogelijk dat het werkelijke bezorg tijdstip op een eerder moment is geweest dan aangegeven in onze email bevestiging.

Hoe wordt mijn bestelling verwerkt?

Heb je een boeket bloemen voor vandaag besteld? Dat wordt deze wordt overdag bezorgd door onze lokale bloemist, mits je de bestelling voor 13:00 plaats. Een uitzondering hierop zijn de plaatsen op de Waddeneilanden. De bloemist zal zoveel mogelijk proberen het boeket te maken dat je hebt besteld. Het kan echter voorkomen dat niet alle bloemen voorradig zijn die afgebeeld staan en dat het boeket iets afwijkt.

Heb je een boeket bloemen met een fles Champagne, Luxe Chocolade bonbons, Rituals giftset, of een van onze andere luxe cadeau's besteld? Dan kan het voorkomen dat de cadeaus in een aparte zending worden bezorgd.

Hoe laat wordt mijn boeket bezorgd?

Heb je alleen een boeket bloemen besteld? Dan wordt deze door onze lokale bloemist bezorgd. Helaas hebben wij geen inzicht in de bezorgtijden van de bloemist. Besteld je in de ochtend? Dan wordt jouw bestelling meestal in de middag bezorgd. Bezorging bij bedrijven vindt meestal plaats voor 17.00 uur. Het kan ook zijn dat een plaatselijke bloemist na 18.00 uur nog bloemen bezorgt. Ook tijdens drukke bloemendagen zoals Kerst, Valentijnsdag en Moederdag kan het voorkomen dat er na 18.00 uur bezorgd wordt.

Indien je rouwbloemen hebt besteld en u een tijd van de uitvaart heeft ingevuld, dan worden uiteraard de bloemen voor de aanvang van de uitvaart bezorgd.

Wat gebeurt er als de ontvanger niet thuis is?

Indien de ontvanger niet thuis is, zal altijd geprobeerd worden om de bestelling bij buren of omwonenden af te leveren. De ontvanger ontvangt dan een "Niet thuis" kaartje in de brievenbus waar de bloemen zijn afgegeven. In een enkel geval kan het voorkomen dat er ook geen buren in de gelegenheid zijn om de bloemen aan te nemen. In dat geval zal de bezorger de bloemen mee terug nemen en een briefje achterlaten zodat de ontvanger contact op kan nemen met de bloemist.

Bezorging in ziekenhuizen, hotels, campings, vakantieparken.

Het is mogelijk om bloemen te bezorgen in ziekenhuizen, hotels, campings etc. Vermeld bij de bestelling in het vak bedrijfsnaam de naam van het ziekenhuis, hotel of camping. Vermeld achter de naam van de ontvanger zoveel mogelijk verdere afleverings informatie zoals bijvoorbeeld kamernummer of huisjes nummer. Indien je bloemen laat bezorgen voor een medewerkers van een ziekenhuis of hotel, vragen wij je dit ook bij de opmerkingen in de order vermelden?

Flowers.NL is niet verantwoordelijk voor her-levering of geld teruggave indien de ontvanger niet meer aanwezig is op het door jouw opgegeven adres.

Juiste adressering.

Zorg altijd voor een juiste adressering en vermeld zoveel mogelijk gegevens die van belang zijn voor een juiste bezorging. Flowers.NL is ook niet verantwoordelijk voor her-levering van bloemen of geld teruggave indien de adressering van de ontvanger niet juist is. Een adressering is ook niet juist als de opgegeven postcode niet overeenkomt met de straat en het huisnummer in die woonplaats.