Klachten en Retouren

Alles wat je moet weten over klachten en retouren.Welkom op onze informatie pagina over garantie en retouren. We hechten veel belang aan jouw tevredenheid en willen ervoor zorgen dat je met vertrouwen bij ons kunt winkelen. Daarom hebben we deze pagina samengesteld om je duidelijkheid te bieden over ons garantie- en retourbeleid.

Hier kun je meer te weten komen over hoe we omgaan met kwaliteitsgarantie, retourzendingen en wat je kunt verwachten wanneer je bij ons winkelt. We streven ernaar om jouw ervaring bij Flowers.NL zo aangenaam en probleemloos mogelijk te maken. Lees verder voor gedetailleerde informatie over ons beleid en hoe we je van dienst kunnen zijn. Het klachten protocol en het klachten formulier zijn onder de links te vinden..


Meer vragen over de bezorging van bloemen

   Garantie en retouren:


De Fleurop bloemist garandeert 7 dagen een mooie boeket, mits je de bloemen goed verzorgt natuurlijk. Bloemen zijn een natuurproduct, hierdoor kan het voorkomen dat de kwaliteit toch een keer tegenvalt. Laat dit ons dan binnen 7 dagen na ontvangst van het boeket weten middels een aantoonbare reactie. Bij een eventuele klacht ontvangen wij graag drie foto's van het geleverde boeket (bovenzijde, zijkant en stelen).
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Onze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Jammer dat je een artikel/ artikelen terug wilt sturen. Onze retour voorwaarden vind je hieronder: Helaas is het niet mogelijk om een boeket naar ons of de bloemist retour te sturen. Op bloemen is namelijk het herroepingsrecht uitgesloten i.v.m. de beperkte houdbaarheid hiervan. Voor de Fleurop Bloemenbon geldt het herroepingsrecht van 14 dagen totdat je de bon verzilverd hebt. De Fleurop cadeauartikelen, zoals knuffels, vazen, wijn, Prosecco kun je wel naar ons retourneren. Wij hanteren hiervoor een retourtermijn van 14 dagen, zonder opgave van redenen. Deze bedenktermijn gaat lopen op de dag nadat alle artikelen uit de bestelling bezorgd zijn. Bestel je een week voor het bezorgmoment, dan geldt de retourtermijn vanaf het moment dat de bezorging heeft plaatsgevonden. Hiervoor geldt dat: Het artikel moet nog in originele verpakking zitten / ongebruikt zijn. Mocht je hier vragen over hebben. Neem dan contact op met onze klantenservice: 085-2732330 (geen extra kosten) of wecare@flowers.nl.
Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat je van de aankoop af wenst te zien. Na aanmelding heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. Je kan ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, als je daarbij maar een mededeling voegt waaruit jouw wens tot herroeping blijkt.
Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg zijn van het gebruik van de producten, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen. De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening.

Als je merkt dat de bloemen bij aankomst beschadigd zijn, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice en voorzie hen van duidelijke foto's van de beschadigde bloemen. Wij zullen meestal een oplossing aanbieden, zoals het opnieuw bezorgen van onbeschadigde bloemen.

Als je ontdekt dat de verkeerde bloemen of een verkeerd boeket zijn bezorgd, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice en verstrek alle relevante details. Wij zullen de kwestie onderzoeken en stappen ondernemen om de juiste bloemen te bezorgen.

ANTWOORD 3

Als de bloemen te laat lijken te zijn voor een speciale gelegenheid, raden we je aan eerst te controleren of er een berichtje in de brievenbus van de ontvanger is achtergelaten of dat je wellicht een e-mail hebt ontvangen met een melding van vertraging. Als er geen dergelijk bericht is, neem dan contact op met onze klantenservice om de reden voor de vertraging te achterhalen. Vraag indien nodig om restitutie of een korting voor de vertraagde levering. Wij staan klaar om je te helpen bij eventuele bezorgingsproblemen.

Als extra's zoals kaarten, vazen of linten ontbreken of van slechte kwaliteit zijn, kun je contact opnemen met onze klantenservice en om correctie vragen, zoals het opnieuw bezorgen van ontbrekende items of een passende vergoeding. Het is belangrijk op te merken dat producten zoals taarten, fruitmanden, exclusieve bonbons, flessen Champagne of sterke drank en Home Spa giftsets vaak afzonderlijk worden bezorgd door de parcel bezorgdienst, zoals PostNL, DHL, DPD of UPS. In dergelijke gevallen kunnen er aparte leveringstijden en instructies van toepassing zijn. We zullen je graag voorzien van de benodigde informatie voor deze specifieke producten.


Een andere vraag?


Je kunt ons bereiken via:

  Email via wecare@flowers.nl
WhatsApp
  Telefoon+31 (0)85 2732330