Boeket Warme Herfst

Fleurop Flowers.NL
10001183
Out of stock
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Haal de warmte van het najaar in huis met ons "Boeket Warme Herfst". Amaranthus, anigozanthos en meer in diepe herfstkleuren. Bestel nu voor een sfeervolle herfst. Vaas optioneel.

Momenteel niet beschikbaar

"Boeket Warme Herfst"

Breng de betoverende kleuren en de warmte van het najaar naar binnen met ons "Boeket Warme Herfst". Dit unieke boeket is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde Amaranthus, anigozanthos (kangaroe-poot) en de keuze tussen dille of craspedia, allemaal in rijke, diepe tinten die zo typerend zijn voor dit seizoen. Dit prachtboeket is de perfecte manier om je huis te omhullen met de herfstige sfeer en zijn warme gloed.

Of je het nu voor jezelf bestelt of als een attent cadeau voor iemand anders, dit boeket zal de herfstpracht in al zijn glorie tot leven brengen. Een vaas is optioneel, maar de onmiskenbare schoonheid van de herfst is inbegrepen.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Afmetingen:

Klein: Het samengestelde boeket is kleiner dan het boeket dat op de foto wordt weergegeven.

Medium: Dit boeket komt overeen met het formaat van het boeket dat op de foto wordt getoond.

Groot: Onze deskundige bloemist zal dit boeket uitbreiden met behoud van dezelfde kleuren en stijl als het getoonde boeket.

XL (Extra Groot): Een royale en opvallende presentatie die de voorgaande afmetingen overtreft, met nog meer bloemen, kleur en geur dan het getoonde boeket..


Opmerking Voor de inkoop van bloemen zijn onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat de inkoopprijs van sommige boeketten en rozen rondom feestdagen en belangrijke gelegenheden voor bloemengeschenken, zoals Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, of als gevolg van marktomstandigheden, hoger is dan wat je normaal van ons gewend bent. Dit kan resulteren in een verminderde hoeveelheid bloemen in de boeketten.