Happy Chocolade Hart - Moederdag

Happy Truffel Chocolates
Happy-Truffel-8719689951771-12
9110023777757
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel dit Happy Chocolade Hart voor een bijzonder iemand.

Met dit Happy Chocolade hart vertel je jouw moeder, schoon moeder of bonus moeder hoe speciaal zij is. Dit speciale hart waarop chocolade truffels  zijn verwerkt.

Let op!

Dit Chocolade hart zal voor 13:00 uur bestelt moeten worden, voor levering de volgende werkdag (van Dinsdag tot en met Zaterdag). Dit artikel kan helaas niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.


Bestel voor 13:00 uur

Als je de Happy truffel Chocolade voor 13:00 uur besteld kunnen wij de levering voor de volgende dag garanderen.

Geen levering mogelijk op Zondag.

Bezorging 

Happy truffel chocolade kan worden bezorgd van Maandag tot en met Zaterdag.
Als de Happy truffel chocolade afzonderlijk wordt bezorgd is er geen track and trace beschikbaar.

Gecombineerde bezorging 

Wij trachten altijd als er doos Happy truffels Chocolade is besteld samen met de bloemen, deze gezamenlijk te bezorgen, echter kan het gebeuren dat deze door onvoorziene omstandigheden apart worden bezorgd.

 Onze chocolade

Het samenstellen van de perfecte truffel begint met een uitstekende basis. Een basis van goede en eerlijke ingrediënten. Daarom werkt Happy truffel met UTZ gecertificeerde topchocolade van Callebaut. Chocolade van de allerbeste kwaliteit, omdat elk detail in elke fase van het proces nauwlettend in de gaten wordt gehouden. UTZ gecertificeerde chocolade is afkomstig van boeren die oog hebben voor mens en milieu, met toegewijde expertise van boon tot chocolade. Deze chocolade wordt vervolgens met aandacht, passie en vakmanschap verwerkt.