Fleurop Flavours Bonbons

Fleurop Flowers.NL
60001102
9110023772172
  • Beschrijving

Een doosje met 12 overheerlijke ambachtelijke bonbons +/- 180 gram netto inhoud.

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Maak kennis met onze heerlijke doos met 12 chocoladebonbons, de perfecte aanvulling op elk boeket bloemen! Geniet van een decadent assortiment smaken, zorgvuldig vervaardigd door onze meester-chocolatiers met alleen de beste ingrediënten.

Elke bonbon is een overheerlijke mix van rijke, romige chocolade en een verscheidenheid aan heerlijke vullingen, waaronder fluweelzachte karamel, zijdezachte ganache en knapperige noten. Deze hapklare lekkernijen zijn perfect om te delen met dierbaren of om helemaal voor jezelf van te genieten.

Met bezorging op dezelfde dag kun je een speciaal iemand verrassen met een lief en attent cadeau dat hun dag zeker zal opvrolijken. Onze chocoladebonbons zijn de perfecte manier om je liefde en waardering te tonen en zullen een gedenkwaardige toevoeging zijn aan elke gelegenheid.

Dus waarom wachten? Voeg vandaag nog een doos van onze onweerstaanbare chocoladebonbons toe aan uw bloemenbestelling en trakteer uzelf of een speciaal iemand op een verrukkelijke en heerlijke ervaring!