Happy Truffel "Hart onder de riem"

Happy Truffel Chocolates
Happy-Truffel-8719689951771-12
9110023777764
    Levertijd:Mogelijk separaat geleverd ivm drukte door de COVID19 crisis
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Iemand een “hart onder de riem” steken? Dat doe je met deze speciale HappyHart editie. Een klein gebaar kan heel veel doen, zeker in deze tijd.

Voeg de Happy truffel chocolade toe aan uw bestelling.

Wij trachten altijd als er een, doos chocolade truffels, samen met bloemen is besteld, deze gezamenlijk te bezorgen, echter kan het soms gebeuren dat deze door onvoorziene logistieke omstandigheden apart worden bezorgd.

Bestel voor 13:00 uur

Als je de Happy truffel Chocolade voor 13:00 uur besteld kunnen wij de levering voor de volgende dag garanderen.

Geen levering mogelijk op Zondag.

Bezorging 

Happy truffel chocolade kan worden bezorgd van Maandag tot en met Zaterdag.
Als de Happy truffel chocolade afzonderlijk wordt bezorgd is er geen track and trace beschikbaar.

Gecombineerde bezorging 

Wij trachten altijd als er doos Happy truffels Chocolade is besteld samen met de bloemen, deze gezamenlijk te bezorgen, echter kan het gebeuren dat deze door onvoorziene omstandigheden apart worden bezorgd.

 Onze chocolade

Het samenstellen van de perfecte truffel begint met een uitstekende basis. Een basis van goede en eerlijke ingrediënten. Daarom werkt Happy truffel met UTZ gecertificeerde topchocolade van Callebaut. Chocolade van de allerbeste kwaliteit, omdat elk detail in elke fase van het proces nauwlettend in de gaten wordt gehouden. UTZ gecertificeerde chocolade is afkomstig van boeren die oog hebben voor mens en milieu, met toegewijde expertise van boon tot chocolade. Deze chocolade wordt vervolgens met aandacht, passie en vakmanschap verwerkt.