Nijntje, Corduroy Wit 27 cm

Fleurop Flowers.NL
600398110
9110023773322
  • Beschrijving
  • Meer

Schattige Nijntje knuffel gemaakt van Wit corduroy. Een echte eye-catcher in de babykamer of om lekker mee te knuffelen.

Afmeting : 27 cm

OUT OF STOCK

Voeg dit product toe aan uw bestelling.

Wij trachten altijd als er een, Fles champagne, wijn of bier is besteld samen met de bloemen, deze gezamenlijk te bezorgen, echter kan het soms gebeuren dat deze door onvoorziene logistieke omstandigheden apart worden bezorgd.

Let op!

Champagne, Whiskey en Bier kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.

Op werkdagen voor 18:00 uur besteld kan in de regel uw bestelling de volgende dag worden bezorgd.

Er kan voor dit artikel geen ochtend levering worden geselecteerd.

Besteld U op Zaterdag of Zondag voor 17:00 dan is de eerst volgende bezorging mogelijk op Maandag Dit is echter geen garantie dus bestel tijdig!

Nog geen 18 jaar?

Flowers.NL verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor jouw gezondheid en omdat het wettelijk verboden is.

< 18 jaar, deze website is niet voor jouw bestemd.

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol.

Legitimatie verplicht bij bezorging of afhalen.

Let op!

Prijzen inclusief btw en exclusief   bezorg- en handelingskosten. Vóór 13:00 uur besteld, vandaag geleverd (zon- en feestdagen uitgezonderd).

In verband met tijdelijke beschikbaarheids-problemen kan het voorkomen dat bloemen, planten, groen materialen of ondergronden moeten worden vervangen. Als dit het geval is met de bestelling  die u heeft uitgekozen, zal onze ervaren bloemist  ervoor zorgen dat de stijl, thema en kleurenschema van uw arrangement wordt bewaard en zal alleen items vervangen van gelijke of hogere waarde. Op vertraging van levering te voorkomen zal het helaas niet altijd mogelijk zijn om u daarvan direct op de hoogte te brengen.

Wijzigingen en kennelijke (druk)fouten voorbehouden.