Ontvanger - Niet thuis

Wat gebeurt er als de ontvanger niet thuis is bij de bezorging van bloemen?

Niet Thuis > Buren

Als de ontvanger niet thuis is, probeert de chauffeur de bestelling bij de buren achter te laten voor pick-up door de ontvanger.

Niet thuis > Notitie

Als het niet mogelijk is de bestelling bij de buren achter te laten, dan neemt de chauffeur de bestelling mee terug naar de zaak.

In beide gevallen laat de chauffeur een "Niet-Thuis" kaart achter in de brievenbus van de ontvanger met instructies.

Niet Thuis > Chauffeur

Om verdere vertraging van andere leveringen te voorkomen, is het voor de chauffeur niet mogelijk, ingeval van niet thuis zijn, met de ontvanger te bellen.

Momenteel kunnen wij jou niet de gedetailleerde track en trace informatie verstrekken als de ontvanger niet thuis was.

Track en trace is een waardevolle service waarmee u de voortgang van uw bestelling kunt volgen. Het is echter belangrijk op te merken dat deze service wordt aangeboden als service en niet kan worden gebruikt als garantie voor levering. Hoewel we er alles aan doen om onze track en trace-informatie up-to-date te houden, kan het voorkomen dat sommige bloemisten hun bezorgstatus pas later op de dag updaten.

We raden u aan om de track en trace-service te gebruiken als hulpmiddel om uw levering te volgen, maar houd er rekening mee dat deze service geen garantie voor levering is. Als u zich zorgen maakt over uw bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat altijd klaar om u te helpen en updates te geven over uw bestelstatus. Bedankt dat u voor Flowers.NL heeft gekozen en wij wensen u veel plezier van onze prachtige boeketten