Productinformatie

Informatie over onze producten - Veel gestelde vragen over onze producten


  Product informatie FAQ


We bieden een breed scala aan bloemen, waaronder rozen, tulpen, lelies, zonnebloemen, orchideeën, chrysanten en vele andere populaire bloemsoorten. Ons assortiment varieert afhankelijk van beschikbaarheid en seizoen.

Ja, klanten kunnen vaak specifieke bloemen kiezen voor hun boeket, afhankelijk van beschikbaarheid en voorkeur. Wij hebben een speciaal artikel hiervoor geintroduceerd waarmee je een boeket op maat kunt laten samenstellen, aan de hand van kleur stijl en bloemenvoorkeur.Boeket op maat specials vind je hier. Ook voor andere producten zoals arrangementen bieden wij hiervoor opties aan.

De levensduur van bloemen kan variëren, maar bij goede verzorging kunnen ze meestal 5-7 dagen tot zelfs langer vers blijven.

Ja, we bieden verschillende maten en stijlen boeketten, van klein, medium tot groot en EXTRA groot. Klanten kunnen kiezen op basis van hun voorkeur.

Ja, we bieden speciale bloem-arrangementen voor verschillende gelegenheden, waaronder bruiloften, verjaardagen en rouwdiensten. Deze arrangementen zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van elke gelegenheid.

Ja, we verstrekken verzorgingstips bij de levering om klanten te helpen de bloemen langer vers te houden. Dit omvat advies over water geven en bloemenvoedsel.

Hoe wordt mijn boeket verpakt?

Elk boeket wordt met grote zorg en toewijding samengesteld door een lokale vakbloemist. In deze video laten we zien hoe uw boeket op een speciale manier wordt verpakt, waardoor het een warm en exclusief gevoel krijgt.

Een prachtig verpakt boeket is echter niet compleet zonder een persoonlijke boodschap van de afzender. Dit is waarom Fleurop zijn eigen wenskaarten geïntroduceerd, die bij elk boeket worden geleverd. Als klant kun je kiezen uit verschillende tekstopties, zodat het cadeau nog persoonlijker wordt.

Met deze service speelt Fleurop ook in op de trend van het persoonlijker maken van cadeaus. De wenskaart wordt in een mooie gouden envelop gestoken, waardoor de privacy van de afzender wordt gewaarborgd.


Een andere vraag?


Je kunt ons bereiken via:

  Email via wecare@flowers.nl
WhatsApp
  Telefoon+31 (0)85 2732330