In verband met het COVID-19 Corona Virus is het drukker dan normaal bij de verwerking van postpakketten door PostNL. Hierdoor is het mogelijk dat de levering van uw Truffle Chocolade doos vertraging op loopt.

Een doos luxe Chocolade bonbons en bloemen.

Samen met een kleurrijk boeket bloemen een hippe, lekkere en kleurrijke chocolade truffel bezorgen. Gaaf om cadeau te geven, als origineel chocolade relatiegeschenk.

 

Happy Truffel Mega Mix 24 Chocolade Truffels

Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Deze doos met 24 Chocolade truffels mag niet ontbreken bij uw boeket voor op een verjaardagsfeest of een gewoon zomaar. Verras iemand met deze “Mega mix”- box van HappyTruffel. 24 truffels in alle 6 basis maken en -kleuren (Amandel, Vanille, Hazelnoot, Framboos, Karamel-Zeezout, Cappuccino).

Happy Truffel Mega XXL 64 Chocolade Truffels

Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Deze grote doos mag niet ontbreken bij uw boeket voor op een verjaardagsfeest of een gewoon zomaar. Verras iemand met deze “Mega XXL mix”-box van HappyTruffel. 64 truffels in alle 6 basis maken en -kleuren (Amandel, Vanille, Hazelnoot, Framboos, Karamel-Zeezout, Cappuccino). Hier kan je toch alleen maar vrolijk van worden?

Happy Truffel Made in Holland 24 Chocolade Truffels

Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
 “Made in Holland”, met drie verschillende smaken chocolade truffels, samen met een boeket bezorgd. Puur Hollands genieten in heerlijke Belgische chocolade. Leuk om cadeau te geven! Geniet van dit originele cadeau met 24 choco truffels in de smaken Stroopwafel, Pepermunt en Sinaasappel.

Merci chocolade

In Fleurop cadeauverpakking 250 gram Bezorgd door de plaatselijke bloemist

Happy Truffel Made in Holland 16 Chocolade Truffels

Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Een smaakvol geschenk bij een mooi boeket bloemen “Made in Holland”, met drie verschillende smaken Chocolade truffels. Puur Hollands genieten in heerlijke Belgische chocolade. Leuk om cadeau te geven! Geniet van dit originele cadeau met 16 choco truffels in de smaken Stroopwafel, Pepermunt en Sinaasappel.

Love Editie Hart Happy Truffel chocolade | 12

Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Met deze love editie chocolade truffels vertel je aan iemand dat je van hem/haar houdt. Verras je geliefde, vriend(in) of moeder met deze speciale hartendoos uitvoering in de smaken Stroopwafel en Sinaasappel!

Happy Truffel Love Edition 16 Truffels

Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Met deze love editie chocoladetruffels vertel je aan iemand dat je van hem/haar houdt. Verras je geliefde, vriend(in) of moeder met deze speciale uitvoering in de smaken Stroopwafel en Sinaasappel
Bloemen versturen met een persoonlijke boodschap doe je via Flowers.nl. Bij ons vind je namelijk niet alleen de leukste maar ook de mooiste bloemen en de lekkerste Chocolade. Wist je dat al onze boeketten bloemen altijd vers bij de bloemist van de veiling komen en garant staan voor een uitstekende kwaliteit? We hebben dan ook bloemen voor allerlei verschillende gelegenheden. Wees bijvoorbeeld attent op de verjaardag van je beste vriendin, verras het koppel dat gaat trouwen of bezorg een bedankje bij je ouders voor hun goede zorgen. Want van een bos mooie bloemen met een doosje luxe chocolade bonbons fleurt iedereen toch op? Bloemen en Chocolade laten bezorgen is via Flowers.NL dan ook gemakkelijk. Het enige dat jij hoeft te doen is het perfecte boeket en het soort Chocolade te kiezen en je kaartje van een leuke persoonlijke boodschap te voorzien. Dan zorgen wij voor de rest.