Een doos luxe Chocolade bonbons en bloemen.

Samen met een kleurrijk boeket bloemen een hippe, lekkere en kleurrijke chocolade truffel bezorgen. Gaaf om cadeau te geven, als origineel chocolade relatiegeschenk.

 

Happy Truffel Mega Mix 24 Chocolade Truffels

Deze doos met 24 Chocolade truffels mag niet ontbreken bij uw boeket voor op een verjaardagsfeest of een gewoon zomaar. Verras iemand met deze “Mega mix”- box van HappyTruffel. 24 truffels in alle 6 basis maken en -kleuren (Amandel, Vanille, Hazelnoot, Framboos, Karamel-Zeezout, Cappuccino).

Happy Truffel Mega XXL 64 Chocolade Truffels

Deze grote doos mag niet ontbreken bij uw boeket voor op een verjaardagsfeest of een gewoon zomaar. Verras iemand met deze “Mega XXL mix”-box van HappyTruffel. 64 truffels in alle 6 basis maken en -kleuren (Amandel, Vanille, Hazelnoot, Framboos, Karamel-Zeezout, Cappuccino). Hier kan je toch alleen maar vrolijk van worden?

Happy Truffel Made in Holland 24 Chocolade Truffels

 “Made in Holland”, met drie verschillende smaken chocolade truffels, samen met een boeket bezorgd. Puur Hollands genieten in heerlijke Belgische chocolade. Leuk om cadeau te geven! Geniet van dit originele cadeau met 24 choco truffels in de smaken Stroopwafel, Pepermunt en Sinaasappel.

Merci chocolade

In Fleurop cadeauverpakking 250 gram Bezorgd door de plaatselijke bloemist

Happy Truffel XOXO – Sinaasappel

Deze liefdevolle box met 16 truffels is een passend geschenk bij een boeket rode rozen. Een lief cadeau voor jouw geliefde, vriend(in) of familielid? Met deze XOXO editie laat je zien dat hij/zij een echte kus verdient.

Hart van Happy Truffel chocolade | 12

Een uniek cadeau te samen met een liefdevol boeket bloemen voor jouw geliefde, vriend(in) of familielid? Met dit geschenk zijn woorden niet nodig. De smaak en vrolijkheid van deze HappyTruffel zorgt voor een diep gevoel in het hart. Smaken Stroopwafel en Bloedsinaasappel.

Happy Truffel Made in Holland 16 Chocolade Truffels

Een smaakvol geschenk bij een mooi boeket bloemen “Made in Holland”, met drie verschillende smaken Chocolade truffels. Puur Hollands genieten in heerlijke Belgische chocolade. Leuk om cadeau te geven! Geniet van dit originele cadeau met 16 choco truffels in de smaken Stroopwafel, Pepermunt en Sinaasappel.
Bloemen versturen met een persoonlijke boodschap doe je via Flowers.nl. Bij ons vind je namelijk niet alleen de leukste maar ook de mooiste bloemen en de lekkerste Chocolade. Wist je dat al onze boeketten bloemen altijd vers bij de bloemist van de veiling komen en garant staan voor een uitstekende kwaliteit? We hebben dan ook bloemen voor allerlei verschillende gelegenheden. Wees bijvoorbeeld attent op de verjaardag van je beste vriendin, verras het koppel dat gaat trouwen of bezorg een bedankje bij je ouders voor hun goede zorgen. Want van een bos mooie bloemen met een doosje luxe chocolade bonbons fleurt iedereen toch op? Bloemen en Chocolade laten bezorgen is via Flowers.NL dan ook gemakkelijk. Het enige dat jij hoeft te doen is het perfecte boeket en het soort Chocolade te kiezen en je kaartje van een leuke persoonlijke boodschap te voorzien. Dan zorgen wij voor de rest.