Medium Longlife Red Roses in Blackbox

NU PUUR & ROSES | Flowers.NL
M-RED-B
9110023773476
    Levertijd:3-5 dagen
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

20-25 Echte rode rozen circa één tot drie jaar goed blijven. Speciaal voor jou gemaakt in een luxe, in Medium handgemaakte zwarte "Rose box" van 20cm doorsnede

Sold out

De NU PUUR & ROSES Collectie bestaat uit echte, beeldschone rozen die in een aantal kleuren verkrijgbaar zijn. Dankzij een innovatief 100% natuurlijk conserveringsmethode ontwikkelt dit merk bijzondere bloem decoraties die jarenlang mooi blijven.

De roos wordt geoogst op het moment dat deze op haar mooist is. De verse roos gaat vervolgens een speciaal proces in waar deze een specifiek mengsel van 100% plantaardige en biologische conserveringsmiddelen zal absorberen.

Het conserveringsmiddel vervangt al het sap en water in de roos en vormt zo een uniek, stilstaand beeld van de natuur. De rozen blijven vervolgens jaren mooi en onveranderd zonder water en hebben vrijwel geen onderhoud nodig.

 

Afmetingen: Diameter 20 cm x hoogte 20 cm Aantal rozen: 20-25

Verzorging

∞ Vermijd pletten, drukken of het vouwen van de bladeren van de bloem

∞ Vermijd blootstelling aan vochtigheid boven de 80%

∞ Regelmatig afstoffen

∞ Vermijd langdurige blootstelling aan direct zonlicht

∞ Alleen voor gebruik binnenshuis

∞ Geen water geven of het product in water plaatsen

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag) iets hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”
Gerelateerde Producten