afb. Bloemist Ten-Boer - Bloemen Ten-Boer

Bloemist Ten-Boer.

Nu Bloemen bezorgen


Waarom kiezen voor ons?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en kwalitatieve service voor het bezorgen van bloemen in Ten-Boer, dan ben je bij ons aan het juiste adres. De lokale bloemist Ten-Boer heeft jarenlange ervaring en is bekend met de nieuwste trends en stijlen op het gebied van bloemsierkunst.

  • Vakbekwame bloemisten.
  • Creativiteit en veelzijdigheid.
  • Uitstekende klantenservice.
  • Snelle en betrouwbare levering.
  • Bloemisten met meer dan 100 jaar ervaring.
Nu Bloemen bestellen


dashboard feature image

De meest verkochte boeketten voor Ten-Boer

Boeket pluk geluk

Boeket pluk geluk  Ten-Boer

vanaf € 34,95

Bestel nu

Boeket Bijzonder wit

Boeket Mooi wit versturen

vanaf € 32,95

Bestel nu

Boeket kleur explosie

Boeket kleur explosie Ten-Boer

vanaf € 49,95

Bestel nu

Boeket Blikvanger

Boeket Blikvanger Ten-Boer

vanaf € 29,95

Bestel nu

Boeket Vriendschap

Boeket Vriendschap Ten-Boer

vanaf € 27,95

Bestel nu

kijk hier voor onze volledige collectie boeketten voor bezorging in Ten-Boer

Favoriete groene planten voor bezorging inTen-Boer.

Groene plant

Groene plant Ten-Boer

vanaf € 19,95

Bestel nu

Strelitzia plant

Strelitzia plant versturen

vanaf € 79,95

Bestel nu

Gras lelie

gras lelie Ten-Boer

vanaf € 24,95

Bestel nu

Pannekoek plant

Pannekoek plant met pot Ten-Boer

vanaf € 29,95

Bestel nu

Howea Palm

Pannekoek plant met pot Ten-Boer

vanaf € 99,95

Bestel nu

kijk hier voor onze volledige collectie groene plantenvan de Bloemist Ten-Boer

De mooiste bloeiende planten voor Ten-Boer

Hortensia

Hortensia Ten-Boer

vanaf € 29,95

Hortensia bestellen

Anthurium

Anthurium plant bezorgen Ten-Boer

vanaf € 34,95

Anthurium bestellen

Bromelia - Guzmania

Bromelia - Guzmania Ten-Boer bezorgen

vanaf € 24,95

Bromelia bestellen

Phalaenopsis Orchidee

Phalaenopsis Orchidee Ten-Boer bezorgen

vanaf € 29,95

Orchidee bestellen

kijk hier voor onze volledige collectie Bloeiende planten

Rozen laten bezorgen in Ten-Boer

Rode rozen

Rode rozen Ten-Boer

vanaf € 19,95

Rode rozen bestellen

Roze rozen

Roze rozen versturen

vanaf € 19,95

Roze rozen bestellen

Witte rozen

Witte rozen Ten-Boer

vanaf € 19,95

Witte rozen bestellen

Gemengde rozen

Gemengde rozen Ten-Boer

vanaf € 19,95

Gemengde rozen bestellen

kijk hier voor onze mooie sortering Rozen van de bloemist Ten-Boer

Duurzame bloemen bezorgen in Ten-Boer image

Duurzame Bloemist in Ten-Boer

Bij ons staan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel. We zijn er trots op dat al onze bloemen en planten met zorg en aandacht worden verpakt voor bezorging in Ten-Boer. Ook bij Bloemist Ten-Boer isDuurzaamheid een essentieel onderdeel van onze bedrijfsfilosofie en we streven ernaar om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden.
Onze bloemist Ten-Boer is gecertificeerd op het gebied van duurzaamheid en heeft het allerhoogste duurzaamheidscertificaat behaald. Dit betekent dat zij voldoen aan strenge normen en richtlijnen om de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Ze werken met respect voor de natuur en streven naar het behoud van biodiversiteit.

Niet alleen het verpakken van de bloemen en planten is duurzaam, maar ook het transport en onze algehele werkwijze zijn volledig afgestemd op duurzaamheid. We streven ernaar om de CO2-uitstoot te minimaliseren door efficiënte logistieke oplossingen te gebruiken. We zorgen ervoor dat de routes geoptimaliseerd zijn om onnodige kilometers te vermijden tijdens het bezorgen in Ten-Boer. Op deze manier verminderen we onze impact op het milieu en dragen we bij aan een duurzame toekomst.
Daarnaast werken we samen met kwekers die duurzame teeltpraktijken hanteren. Ze gebruiken biologische bestrijdingsmiddelen en zetten zich in voor een verantwoord waterbeheer. Op deze manier kunnen we bloemen en planten van de hoogste kwaliteit leveren, terwijl we tegelijkertijd het milieu beschermen. We geloven dat duurzaamheid en kwaliteit hand in hand gaan. Bloemist Ten-Boer bloemen bezorgen Ten-Boer.

Nu Bloemen bestellen

Bloemenwinkel in Ten-Boer.

Bestellen is eenvoudig. Ga naar onze website en selecteer het gewenste boeket uit ons assortiment. Voeg een persoonlijk bericht toe en kies de gewenste bezorgdatum. Vervolgens zorgen wij ervoor dat jouw bestelling met zorg wordt samengesteld en op het gewenste adres wordt afgeleverd.

Wij bezorgen een goed gevoel in heel Nederland met de mooiste boeketten bloemen en dus ook in Ten-Boer. Niet in elke plaats in Nederland is een vakbloemist gevestigd, in dergelijke gevallen zorgt onze dichtbijzijnde bloemist in de omgeving van Ten-Boer voor de bezorging. De lokale bloemist gebruikt alleen de allermooiste bloemen voor het samenstellen en bezorgen van boeketten in Ten-Boer.

Wil je bloemen bestellen en laten bezorgen door een Vakbloemist in Ten-Boer? Wij werken samen met de lokale bloemenwinkels die bezorgen in Ten-Boer. Flowers.NL is de online bloemenwinkel voor Ten-Boer voor het bezorgen van de allermooiste boeketten bloemen Ten-Boer. Onze (online) bloemenwinkel Ten-Boer bevat een zeer ruime keuze aan de meest kleurrijke boeketten. Bestellen van een mooi boeket in Ten-Boer is eenvoudig en snel via onze flowers webshop

Nu Bloemen bestellen
De Bloemenwinkel in Ten-Boer image
Klantenservice image

Onze Klantenservice.

Bij Flowers.nl staan we altijd klaar om onze klanten te helpen. Of je nu vragen hebt over onze producten, bezorging of betaling, onze klantenservice is altijd bereikbaar via telefoon of online contactformulier. We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren, zodat je snel geholpen kunt worden. Daarnaast bieden we ook een 100% tevredenheidsgarantie op al onze producten. Als je niet tevreden bent met je bestelling, laat het ons dan weten en we zullen ons best doen om het goed te maken.

Bij Flowers.nl garanderen we de kwaliteit van de bloemen die bezorgd zijn door de bloemist Ten-Boer. Mocht er ondanks onze kwaliteits eisen onverhoopt iets mis zijn met je bestelling, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We zullen er dan zeker alles aan doen om het probleem op te lossen en je tevreden te stellen. Daarnaast bieden we ook een 7 dagen vaas garantie op al onze boeketten die in Ten-Boer worden bezorgd. Als je niet tevreden bent met je bestelling, laat het ons dan weten en we zullen ons best doen om het goed te maken samen met de Bloemist Ten-Boer.

Nu Bloemen bestellen

De beste Bloemist in Ten-Boer.

Wat maakt onze service zo uniek? Ten eerste werken wij samen met alleen de beste lokale bloemisten in Ten-Boer, waardoor je altijd kunt rekenen op verse bloemen van hoge kwaliteit. Daarnaast streven wij ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, vaak al binnen 24 uur. Zo kun je op het laatste moment nog een prachtig boeket regelen voor die speciale persoon.

Al onze gerenommeerde bloemisten begrijpen het belang van kwaliteit en versheid als het gaat om bloemen. Zo ook de bloemist Ten-Boer Daarom werken we alleen met de meest verse en prachtige bloemen die beschikbaar zijn van alleen de allerhoogste kwaliteits labels. Het team van ervaren bloembinders en bloembindsters van bloemist Ten-Boer selecteert zorgvuldig de beste bloemen om unieke en adembenemende boeketten te creëren die zeker indruk zullen maken. Bloemen bezorgen Ten-Boer.

De bloemist gaat er voor zorgen dat jouw boeket bloemen op de juiste datum worden bezorgd in Ten-Boer en voorzien van jouw persoonlijke kaart. De bloemist Ten-Boer zorgt er voor dat het boeket bloemen op tijd zal worden bezorgd in Ten-Boer.

Nu Bloemen bestellen
Beste bloemist in Ten-Boer image

GRATIS bloemen laten bezorgen in Ten-Boer.

We begrijpen dat je graag je bloemen gratis wilt laten bezorgen in Ten-Boer. Maar het is belangrijk om te weten dat gratis bezorging eigenlijk niet bestaat. Bloemisten die beweren gratis bezorging aan te bieden, verrekenen de kosten van bezorging met de waarde van het boeket. Dit betekent dat als je meerdere boeketten op één adres bestelt, je meerdere keren de bezorgkosten betaalt die al zijn verwerkt in de prijs van het boeket.

Bij ons zijn we open en eerlijk over deze kosten. We verwerken ze niet in onze productprijzen. We geloven in transparantie en willen ervoor zorgen dat je precies weet waar je voor betaalt. Dus hoewel we begrijpen dat het fijn zou zijn om bloemen gratis te laten bezorgen, willen we je erop wijzen dat dit helaas niet mogelijk is.

Bloemen bezorgen.Vaak gestelde vragen aan de bloemist in Ten-Boer

Bezorgen jullie bloemen in Ten-Boer?

Ja, we bezorgen bloemen in heel Nederland en ook in Ten-Boer. Onze bloemen worden door de lokale bloemist voor Ten-Boer verzorgd.

Wat is de levertijd van bloemen bestellingen voor Ten-Boer?

Onze bloemisten bezorgen standaard gedurende de dag tussen 9:00 en 18:00. Wil je bloemen op een specifiek tijdstip laten bezorgen? neem dan contact op met onze klanten service.

Wat zijn de kosten voor het bezorgen van bloemen in Ten-Boer?

De standaard bezorgkosten voor leveringen in Nederland bedragen € 8,95, ongeacht de locatie. Als u vóór 13:00 uur bestelt, is levering op dezelfde dag mogelijk. Houd er rekening mee dat leveringen naar de Waddeneilanden uitgesloten zijn van levering de zelfde dag.

Wat onze klanten zeggen over de bloemist in Ten-Boer.

profile picture Noah Carter
Sydney - Australia

Rated: 9,5

De bloemen die ik heb besteld waren prachtig. Ik zal zeker weer bestellen bij Flowers.nl. Ten-Boer. En het was een mooi boeket..

profile picture Mason Green
Praag - Czech Republic

Rated: 9,8

Geweldige kwaliteit bloemen en snelle levering. Complimenten aan het Team en de bloemist..

profile picture Mia Ramirez
Duba - U.A.E.

Rated: 9,7

Mijn vriendin was heel blij met de verrassing die ik haar heb gestuurd. te laten bezorgen. Mijn familie en ik waren erg tevreden over de bloemen en de service..

profile picture Chloe Davis
Zurich - Switserland

Rated: 9,9

De bloemen waren prachtig gearrangeerd en heel fris. En het was een mooi boeket..


Bron reviews: Webshop Keurmerk