Rouwbloemen bestellen

Rouwbloemen bestellen

Onze rouwbloemen worden zorgvuldig samengesteld en geleverd door de beste lokale uitvaartbloemist. Wij bezorgen de rouwbloemen op elke gewenste locatie door heel Nederland, zoals kerken, uitvaartcentra, verzorgingshuizen, begraafplaatsen, rouwkamers of andere speciale locaties. Onze klantenservice is beschikbaar om te helpen met vragen of speciale verzoeken.

Rouwbloemen bestellen
Rouwbloemen bestellen

Bloemen voor een begrafenis of uitvaart.

We hebben onze collectie rouwbloemen en uitvaartbloemen onderverdeeld in verschillende stijlen, zodat we kunnen inspelen op de persoonlijkheid en interesses van de overledene. Meer informatie hierover is te vinden op onze pagina's over rouwwerk en karakter. Bij het kiezen van een passende stijl, kun je kijken naar onze rouwarrangementen. Hier kun je een bindvorm of stijl selecteren, zoals een rouwboeket, biedermeier of kistbedekking.

Ervaar nu zelf het gemak van rouwbloemen bestellen via Flowers.NL.


Rouwboeket volop in het leven

Rouwboeket Volop in het leven

Een rouwboeket dat de liefde volop in leven houd. Een Romantische zachte uitstraling. Met zorg en vakmanschap samengesteld door de lokale Fleurop Bloemist.

vanaf €70
Rouwboeket Volop in het leven bestellen
Rouwboeket Sereen

Rouwboeket Sereen

Sereen wit rouwboeket dat liggend wordt gepresenteerd, met grootste zorg samengesteld door de Lokale Fleurop Bloemist. Bezorgd bij de Kerk, Uitvaarthuis, of crematorium.

vanaf
€35
Rouwboeket Sereen bestellen
Rouwboeket Dierbaar

Rouwboeket Dierbaar

Warme bonte kleuren laten het dierbare gevoel spreken. Dit rouwboeket is met grote zorg en vakmanschap samengesteld door onze lokale Fleurop Bloemist.

vanaf €70
Rouwboeket Dierbaar bestellen
Meer Rouwboeketten ▼
Rouwstuk Vaarwel

Rouwstuk Vaarwel

Mooi druppelvormig wit rouwstuk uit de Fleurop serie ‘Vaarwel’.Het wordt gemaakt met witte bloemen als rozen, phalaenopsis en lelie.

vanaf €295
Rouwstuk Vaarwel bestellen
Rouwstuk Volop in het leven

Rouwstuk Volop in het leven

Mooi rouwstuk uit de Fleurop serie ‘Volop in leven’. Het rouwstuk is gemaakt in bonte zachte tinten, waarbij we gebruik maken van bloemen als rozen, eustoma en delphinium.

vanaf €220
Rouwstuk Volop in het leven Bestellen
Rouwstuk Warm rood ovaal

Rouwstuk Warm rood ovaal

Een ware deken van warm rode bloemen met o.a. rozen en gerbera's zorgen voor een mooie bedekking van de rouwkist. Een mooi rouwstuk voor de afscheid van een dierbare.

vanaf €275
Rouwstuk Warm rood ovaal bestellen
Rouw Biedermeier Schermerlicht

Rouw Biedermeier Schermerlicht

Deze prachtige biedermeier wordt gemaakt in de Fleurop stijl ‘Schemerlicht’.Het rouwstuk wordt gemaakt in zachte kleuren bloemen, als een natuurlijk schemerlicht.

vanaf €180
Rouw Biedermeier Schemerlicht bestellen
Rouw Biedermeier Gemengde rozen

Rouw Biedermeier Gemengde rozen

Een sprankelend rond gestoken biedermeier van mooie gemengde rozen. Een arrangement voor en kleurrijk persoon die volop in het leven heeft gestaan. Voor een bijzonder afscheid.

vanaf €175
Rouw biedermeier gemengde rozen bestellen
Rouw Biedermeier Dankbaar

Rouw Biedermeier Dankbaar

Deze biedermeier in zachtroze en witte tinten wordt gemaakt in de Fleurop stijl ‘Dankbaar’ en bevat bloemen als rozen, gebera’s en phlox in roze en wit.

vanaf €145
Rouw Biedermeier Dankbaar
Rouwkrans Mooie momenten

Rouwkrans Mooie momenten

Een stijlvolle rouwkrans met een frisse kleuren combinatie van Oranje en roze bloem accenten. De kleuren die symbool staan voor de prachtige herinneringen aan de overledene.

vanaf €280
Rouwkrans Mooie momenten bestellen
Rouwkrans Stil landschap

Rouwkrans Stil landschap

Een stijlvolle ajour rouwkrans met een frisse kleuren combinatie van natuurlijke tinten. Deze natuurlijke kleuren en materialen staan symbool voor de prachtige herinneringen aan de overledene

vanaf €285
Rouwkrans Stil landschap bestellen
Rouwkrans Eeuwige liefde

Rouwkrans Eeuwige liefde

De schoonheid van "eeuwige liefde" vertolkt zich in deze prachtige rouwkrans door haar tedere kleuren combinatie. De samenstelling van bloemen kan worden aangepast door de bloemist in verband met de beschikbare seizoensbloemen.

vanaf €325
Rouwkrans Eeuwige liefde bestellen

Rouwbloemen bezorgen.

Het kan erg zwaar en onbegrijpelijk zijn om afscheid te moeten nemen, ongeacht de omstandigheden. Het is moeilijk om definitief afscheid te nemen van iemand van wie je niet wilt dat hij of zij weggaat. We realiseren ons hoe belangrijk zo'n moment kan zijn en we willen graag bijdragen aan het verzorgen van een zo mooi mogelijk afscheid, door het persoonlijk te maken en aan te passen aan de persoonlijkheid van degene die we verliezen

Rouwbloemen bezorgen.

Wij bezorgen de rouwbloemen op een locatie naar keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft het rouwstuk niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze bloemisten zorgen ervoor dat de rouwboeket op het juiste moment worden bezorgd en dat de bloemen op hun mooist zijn.

Tijdens het bestelproces hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • - Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • - Datum en tijdstip van uitvaart
  • - Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Chat met ons of neem contact op met de klantenservice.

Rouwstuk kiezen.

Wij begrijpen de betekenis van een afscheid en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen dat persoonlijk is en echt past bij de overledene. Ons assortiment met rouwbloemen is opgedeeld in verschillende stijlen, zodat je op basis van herinneringen en/of karaktereigenschappen een stijl kunt kiezen die bij de overledene past. Ongeacht welke stijl je kiest, een bloemstuk tijdens een begrafenis, crematie of herdenking kan bijdragen aan een mooi en waardig afscheid. We bieden diverse bindvormen aan voor rouwwerk, zoals een rouwboeket, biedermeier, rouwkrans, hartvormig rouwstuk of kistbedekking.

Vaak gestelde vragen

  • 1. Selecteer een rouwbloemstuk naar keuze uit ons assortiment.
  • 2. Vul alle gevraagde gegevens in.
  • 3. Betaal in onze beveiligde betaalomgeving.

Nadat wij de bestelling en de betaling hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag met jouw opdracht.

Vandaag rouwbloemen bestellen.

Bestel eenvoudig en snel via Flowers.NL. Jouw online bloemist voor de bezorging van bloemen door heel Nederland

Bloemen bestellen