Bloemen bestellen

Bloemist Lisse, bezorgt u boeket bloemen in Lisse, en verder in de hele gemeente Lisse. Fleurop Bloemist Flowers.NL zorgt ervoor

Bloemist bloemen bezorgen Lisse, Almelo

Bloemen bezorgen. Onze Fleurop bloemist in Lisse is gevestigd in of nabij Lisse. Dagelijks krijgt hij de bloemen vers van de veiling binnen.

De boeketten met bloemen worden door de bloemist in Lisse met zorg samengesteld, en prachtig verpakt. De Bezorger van de Fleurop Bloemist in Lisse zal het boeket bloemen persoonlijk en op tijd voor u afleveren.

Bloemen Lisse, Bloemist Lisse, Bloemenzaak Lisse, Bloemist Lisse


Bestel uw bloemen gemakkelijk en snel online

Bestellen van uw boeket bloemen, rouwstuk of plant voor bezorgen in Lisse is gemakkelijk en snel.

Bloemist Lisse heeft een prachtige collectie boeketten en bloemstukken beschikbaar voor levering in Lisse in onze webshop.

Snelle bezorging in Lisse, Verjaardag of trouwdag vergeten? Schakel Fleurop bloemist Lisse in voor snelle bezorging van een bloemengroet! Voor alle producten in onze online bloemenwinkel - inclusief cadeauartikelen- geldt namelijk: voor 12.00 uur besteld = dezelfde dag bezorgd door de lokale FLEUROP BLOEMIST in Lisse (met uitzondering van zon- en feestdagen)!

Bloemen Lisse, Bloemist Lisse, Bloemenzaak Lisse, Bloemist Lisse

Track & Trace

Na het plaatsen van uw opdracht ontvangt u automatisch een mail naar de track and trace link van uw bestelling. Hierdoor kunt u altijd zien of uw bestelling voor Lisse is bezorgd.

Bloemist Lisse heeft een prachtige collectie boeketten en bloemstukken beschikbaar voor levering in Lisse in onze webshop.

7 dagen vaas garantie

Boeket bloemen Lisse, Almelo

Op een boeket bloemen van onze Fleurop bloemist in Lisse heeft u 7 dagen vaasgarantie.

Doordat de FLEUROP BLOEMIST in Lisse verse kwaliteitsbloemen gebruikt, kunnen wij u de garantie geven dat onze FLEUROP boeketten 7 dagen mooi op de vaas staan. Vanzelfsprekend is het van belang dat u de bloemen goed verzorgt.

Mocht een boeket niet aan uw verwachting voldoen, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice.

Fleurop Bloemist Lisse

Hulp nodig? Bel een van onze medewerkers 085 - 27 32 330 om vandaag via onze website een boeket bloemen te bezorgen in Lisse of bestel bloem boeket direct online in onze webshop.

Fleurop bloemist Lisse, Almelo

Bloemist Lisse bloemen bestel service Lisse bezorgd boeket bloemen in Lisse

De mooiste boeketten met bloemen voor bezorging in Lisse

Fleurop bloemist Lisse

Fleurop

Vakkundige bloemist: Bij FLEUROP aangesloten BLOEMIST in Lisse is in het bezit van een vakdiploma en daarmee een vakundig erkend bloemist. U kunt er dus op van uit gaan dat een door u besteld boeket vakkundig gebonden wordt. Naast een goede hygiene in de bloemenwinkel en een geconditioneerd transport zorgt de bloemist in Lisse dat de bloemen vers en schoon gemaakt zijn. Dit draagt bij aan de kwaliteit van de bloemen, want goed schoongemaakte bloemstelen vervuilen het water niet en schoon vaaswater is heel belangrijk om bloemen mooi te houden.

Kwaliteitswaarborg: De FLEUROP organisatie houdt de kwaliteit van haar dienstverlening nauwlettend in de gaten. Op regelmatige basis worden testen door FLEUROP opgezet. Daarbij wordt onder andere gecontroleerd of boeketten tijdig worden geleverd, of de kwaliteit aan de eisen voldoet en of de boeketten zo goed mogelijk lijken op het bestelde product.

Secured flower ordering for Lisse

Veilig betalen

In onze webshop bieden wij onze klanten een veilige betaalomgeving aan. Wij maken hierbij gebruik van onze betalingsprovider Globecharge.

Naast Ideal betalen en Paypal accepteren wij ook creditcard btalingen met, Visa, American Expresse, Mastercard, Dinersclub

Flowers.NL Bloemist Lisse maakt gebruik van de beveiligde betalings platforms van Globecharge. Alle door ons verstuurde betalingsdata, inclusief de creditcard gegevens worden verzonden mer SSL encryptie.

 

Need help for delivery of flowers in Lisse

Hulp Nodig ?

Heeft u hulp nodig bij het bestellen van boeket bloemen voor bezorging in Lisse bel gerust met een van onze medewerkers +31 (0)85 27 32 330.

U kunt hier uw boeket bloemen bestellen voor levering in for Lisse, en andere plaatsen in de gemeente #gemeente".

Wilt u ergens anders in Nederland een boeket bloemen laten bezorgen? Flowers.NL is uw online bloemist om dit voor u te verzorgen.

Florist Lisse is member of webshop Trustmark

Webshop KEURMERK

Het Webshop Keurmerk werd opgericht toen de Consumentenbond bekend maakte de activiteiten met betrekking tot het Webtrader-logo te beƫindigen. Veel webwinkels die na de uitvoerige screeningsprocedure het Webtrader-logo op de website mochten gebruiken, sloten zich toen aan bij het Webshop Keurmerk. De Webshop Keurmerk-voorwaarden zijn dan ook gebaseerd op de eerder door de Consumentenbond gehanteerde voorwaarden.

Met meer dan 4500 aangeloten webshop is de Stichting het grootste Keurmerk in Nederland, Belgie en Duitlsand.

Hier kunt u de website van het keurmerk bezoeken

Wilt u bloemen bestellen voor bezorging in Lisse?

Klik Hier