Baby Girl Premium Selection 2

BG1002
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Een boeket van prachtige baby roze rozen compact gebonden, met een lieve knuffel nijntje voor de kleine meid. En dit terwijl hun ouders kunnen genieten van een heerlijke fles Prosecco en een doosje Chocolade.

Bezorgd door de plaatselijke Fleurop bloemist

Prijs is exclusief vaas.

  • Bezorgd door Lokale Fleurop Bloemist.
  • Ambachtelijk samengestelde boeketten en arrangementen.
  • 7 dagen vaas garantie.
  • Hoge klant tevredenheid waardering.

 

De foto is een impressie van vormgeving van het boeket. Kleuren en bloemen kunnen afwijken i.v.m. het beschikbare seizoensassortiment

Let op!

De foto is een impressie van vormgeving en de stijl  van het boeket. Kleuren en bloemen kunnen afwijken i.v.m. het beschikbare seizoensassortiment

Prijzen inclusief btw en exclusief   bezorg- en handelingskosten. Vóór 13:00 uur besteld, vandaag geleverd (zon- en feestdagen uitgezonderd).

In verband met tijdelijke beschikbaarheids-problemen kan het voorkomen dat bloemen, planten, groen materialen of ondergronden moeten worden vervangen. Als dit het geval is met de bestelling  die u heeft uitgekozen, zal onze ervaren bloemist  ervoor zorgen dat de stijl, thema en kleurenschema van uw arrangement wordt bewaard en zal alleen items vervangen van gelijke of hogere waarde. Op vertraging van levering te voorkomen zal het helaas niet altijd mogelijk zijn om u daarvan direct op de hoogte te brengen.

Wijzigingen en kennelijke (druk)fouten voorbehouden.

Gerelateerde Producten