Boeket zachte winter + bonbons

Dit mooie boeket in zachte pasteltinten is een keer wat anders! Een verrassend mooi boeket met overheerlijke Fleurop Flavours bonbons om de verrassing compleet te maken (vaas is optioneel)

Boeket Sprookje

Een sprookjesachtige Kerst willen we allemaal!

Kerstboeket Magische kerst

Onze bloemisten hebben de magie van kerst gevangen in dit boeket.

Boeket lieflijke winter

Stuur een beetje warmte naar iemand gedurende de koude winterdagen

Kerstboeket de spirit van kerstmis

Origineel kerstboeket in zalmroze en roodtinten in een luchtig gebonden stijl.

Kerstboeket Trendy Christmas

Een stilistisch met witte Amaryllis en takken van eucalyptus welke een heerlijke geur in het huis verspreiden.

Kerstboeket Sweet Christmas

Een verfrissende combinatie voor kerst. De zachte pastelroze tinten en wit gevel dit kerst boeket een verfijnde uitstraling.

Kerst boeket Liefdevolle kerstdagen

Verras je dierbaren met dit liefdevolle kerstboeket, gemaakt met extra veel liefde door een bloemist bij jou in de buurt.

Kerstboeket Kerstcadeau

Met kerst verrassen met een cadeau? Kies ervoor om uw persoonlijke boodschap met dit rode boeket van onder andere Amaryllis over te brengen. Excl. vaas.

Kerstboeket kerst Engel

Zilver en wit als bij een kerstengel zijn stijlvol gecombineerd in dit kerstboeket. Een mooie manier om uw boodschap over te brengen. Excl. vaas (siermateriaal varieert).

Kerstboeket sneeuwkristal

Op zoek naar een indrukwekkend kerst cadeau? Kies dan voor dit luisterrijke, witte structuur boeket dat flonkert als sneeuwkristallen in de winter. Excl. vaas.

Kerstboeket Rudolf

Bedanken, verontschuldigen, wat u ook wilt zeggen: Fleurop brengt bloemen met uw boodschap ook met Kerstmis! Excl. Vaas.

Kerstboeket fijne kerstdagen

Wens iemand een mooie kerst toe met deze paars/roze pracht inclusief siermateriaal (varieert).

Boeket Kerstgevoel

Het is weer tijd voor tulpen! We hebben er maanden op moeten wachten, maar eindelijk zijn ze er weer. Een mooi boeket met rode tulpen speciaal voor Kerst! (vaas is optioneel)

Kerstboeket

Daarom heeft Flowers.NL speciaal voor de kerstdagen de mooiste kerstboeketten samengesteld. In onze kerstboeketten wordt gebruik gemaakt van de mooiste winter- en kerstbloemen. Zo haal je eenvoudig het ultieme kerstgevoel in huis! Natuurlijk kun je ook iemand verrassen met één van onze prachtige kerstboeketten of een van de vele mooie kerststukken.

Kerstboeketten worden vakkundig samengesteld en bezorgd door de lokale Fleurop bloemist.

Wat zijn de meest verkochte  kerst bloemen om online te bestellen?


Veel van onze Kerstboeketten kunnen worden geleverd in een bijpassende glazen vaas, waardoor het een geliefde kerstdecoratie is voor de komende periode. Als je met Kerstmis een van deze populaire bloemen kiest, zul je er zeker  van zijn dat je hiermee de ontvanger in kerst stemming zult krijgen!

Kerst boeketten bestellen?

Wij helpen je dit jaar ook weer graag om de Kerstboeketten bij je vrienden familie of relaties bezorgd te krijgen. Je kunt voor iedereen een passend kerstboeket vinden. Bloemen en planten zijn een geliefd onderdeel van zoveel kersttradities, van hulst, spar en maretak tot feestelijke rode Ilex takken en amaryllis. Veel van onze Kerstboeketten hebben een selectie van deze bloemen geaccentueerd met kerstgroen, dennenappels, bessen, ornamenten, glitter om ervoor te zorgen dat jouw huis of dat van je vrienden er perfect uitziet! We kunnen zelfs feestelijke buiten decoraties zoals kransen leveren. Last but not least, als je op zoek bent naar een cadeau voor een gastheer of gastvrouw tijdens de kerstdagen, een kerstboeket is een mooi en passend cadeau voor kerst.

Kerstboeket bezorgen.

Of je nu van tevoren bestelt om alles lekker op tijd te regelen, of  dat je een last-minute cadeau nodig hebt, wij hebben het voor je. Elk kerstboeket wordt met de hand gearrangeerd en met de hand bezorgd door een lokale bloemist, klaar om van te genieten bij levering! Als je  het kerstboeket dezelfde dag wilt laten bezorgen, plaatst jouw bestelling dan voor 13:00 uur (maandag t/m vrijdag), of voor 12:00 uur op zaterdag. Als je niet weet welke kerstboeket je voor Kerstmis moet verzenden, laat het onze lokale bloemist het dan voor je regelen. 


Raak geinpireerd door Kerstboeketten.

Een leuke video met wat kerst inpiraties. Wat kun je zoal met kerstbloemen doen…