Rituals | Cadeau pakket met boeket bloemen

Wil jij iemand echt verrassen, Stuur dan een mooi boeket bloemen samen met een Rituals cadeau pakket.

Cadeau pakketten van Rituals, hiermee verras je iedereen; je geliefde, vrienden of familie.

Deze zijn niet alleen om cadeau krijgen is ontzettend fijn. Ook raakt je hart vol van iets moois geven. Met de RITUALS cadeau pakketten tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Wat is er leuker dan iemand een verwen moment samen met een mooi boeket bloemen cadeau te doen?

 Het drukker dan normaal bij de verwerking van postpakketten door PostNL. Hierdoor is het mogelijk dat de levering van uw Rituals pakket vertraging op loopt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Out of stock
 
Out of stock
 
Out of stock
 
out of stock
 
Out of stock
 
Out of stock
 
Out of stock
 
Out of stock
 
Out of stock

Rituals pakket bestellen.

Onze collectie bestaat uit een scala aan prachtige cadeau-sets, perfect voor elke gelegenheid. Of u nu op zoek bent naar een geschenk voor uw geliefde, vrienden of familie, of gewoon iets voor uzelf, wij hebben iets voor iedereen.

Onze cadeau-sets zijn samengesteld uit de beste producten van Rituals, waaronder hun bekende geurkaarsen, bodylotions, douchegels en parfums. Al onze producten zijn gemaakt met de allerbeste ingrediënten en zorgvuldig samengesteld om u een ultieme wellness-ervaring te geven.

Onze cadeau-sets zijn verpakt in prachtige geschenkverpakkingen en zijn beschikbaar in verschillende maten en prijsklassen. Of u nu op zoek bent naar een klein cadeau of iets extra's, wij hebben iets voor elk budget.

Bekijk onze selectie hieronder en ontdek de perfecte cadeau-set voor uw geliefde, vrienden of familie. Of misschien zelfs iets voor uzelf! Onze cadeau-sets zijn beschikbaar voor aankoop online

Met een van de vele cadeaupakketten van Rituals zit je werkelijk waar altijd goed. Rituals  heeft verrukkelijk mooie geurlijnen waarmee je altijd iemand blij kan maken zoals  de “The Ritual of Sakura”, "The Ritual of Hammam" en "The Ritual of de Happy Buddha". Zo'n Rituals kado pakket is een mooi geschenk om samen met een prachtig samen gesteld boeket bloemen om je familie, vrienden of jouw geliefde mee te verblijden!

Verras iemand met een Rituals Cadeau pakket.

Zoals je weet biedt Rituals heerlijke verzorgingssets voor zowel dames als heren. De giftsets zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Wij bieden hiervan de Medium en de XL formaten aan. Weet  Maar natuurlijk kun je ook voor de ultieme verwennerij kiezen: ga in dat geval voor een large giftset met alles erop en eraan. Een Rituals kado pakket is samen met een prachtig boeket bloemen het mooiste geschenk om te geven.

Rituals met Bloemen bestellen.

Verras iemand met een bijzondere combinatie, een vakkundig samen gesteld boeket bloemen door de lokale bloemist samen met een Rituals cadeau pakket. De ultieme gift combinatie waarmee je absoluut scoort. Je kunt een van de vele soorten Rituals kadopakket bestellen voor een verjaardag, huwelijksfeest, geboorte of als een bedankte samen met een mooi geurende boeket bloemen.


Rituals pakketten

Met een cadeaupakket van Rituals zit je werkelijk waar altijd goed. Rituals blijft ieder jaar verrassen met verrukkelijke nieuwe geurlijnen, maar houdt tegelijkertijd ook de geliefde klassiekers zoals “The Ritual of Sakura”, "The Ritual of Hammam" en "The Ritual of Mehr" in het assortiment. In de online shop van de Bijenkorf vind je ongetwijfeld een mooi Rituals pakket om familie, vrienden of jouw geliefde mee te verblijden! Zo zijn de exemplaren uit de Rituals Serendipity collectie een pracht om te geven én te krijgen.

Verras jouw geliefden met een Rituals cadeaupakket

Rituals biedt heerlijke verzorgingssets voor zowel dames als heren. De giftsets zijn verkrijgbaar in diverse formaten, van groot tot klein. Weet je niet zeker welke geur in goede aarde gaat vallen? Maar natuurlijk kun je ook voor de ultieme verwennerij kiezen: ga in dat geval voor een large giftset met alles erop en eraan. Ook zijn er cadeaupakketten specifiek voor de gezichtsverzorging in de collectie, of zelfs heerlijke verwenpakketten voor (aanstaande) moeders.