Boeket Liefelijk voorjaar.

Met dit liefelijke boeket maak je zeker iemand vrolijk.

Boeket Felrood gemengd

Vandaag is rood de kleur van bloemen. Om de liefde mee te verklaren, een hart onder de riem te steken of te feliciteren.

Boeket Speciale rozen

Laat een mooie boodschap bezorgen met deze samenstelling van speciale rozen.

Boeket bekroning

Afhankelijk van het seizoen variëren de kleuren van dit prachtige  compact gebonden boeket rozen.

Boeket ik geef je een roosje..

Een gemengd boeket van verschillende kleuren rozen afhankelijk van het assortiment van onze lokale bloemist

Boeket Kleurrijke rozen

Boeket van kleurrijke rozen, kleuren variëren afhankelijk van de bij de bloemist beschikbare kleuren

Boeket Lieverd

Geef jouw lieverd een prachtige Valentijn boodschap: dit bloemencadeau!

Boeket In de gloria

In de gloooria, hieperdepiep hoera. Een prachtig feestelijk boeket

Boeket Ik geef om jou

Als een zoete verrassing dit boeket toont jouw affectie.

Rode rozen per stuk bestellen

Stel uw boeket Rode rozen samen van grootbloemige rozen van premium kwaliteit. (vanaf 7 rozen)

Boeket lieflijk Witte roos

Boeket van korte Witte rozen (12) in combinatie met groenmaterialen.

Boeket lieflijk roze roos

Boeket van korte roze rozen (12) in combinatie met groenmaterialen.

Premium Sweetheart rozen

Premium Quality
Lieflijke Sweetheart Rozen van de beste kwaliteit met een Bella beer Knuffel in combinatie met chocolade Bloemen in een geschenk box te samen met een Fles rode en witte Italiaanse wijn van de Mezzacorona coöperaties.

Boeket Rode roos + cadeauset

Premium Quality
Mooie rode rozen van de beste kwaliteit met een Bella beer Knuffel in combinatie met Bloemen chocolade in een geschenk box te samen met een Fles rode en witte Italiaanse wijn van de Mezzacorona coöperaties.

Sweetheart Rozen met chocolade en wijn

Premium Quality
Een mooi boeket van sweetheart rozen van de beste kwaliteit in combinatie met Fleurop Flavour Bonbons in een geschenk box te samen met een Fles rode Italiaanse wijn van de Mezzacorona coöperaties.

Rode rozen met chocolade en wijn

Premium Quality
Prachtige rode rozen van de beste kwaliteit in combinatie met Fleurpop Flavour Bonbons in een geschenk box te samen met een Fles rode Italiaanse wijn van de Mezzacorona coöperaties.

Liefde en romantische bloemen bestellen

Bloemen bestellen om uw liefde uit te drukken of om te zeggen 'ik hou van je' doet u snel en gemakkelijk via Flowers.NL. Wij hebben een speciale selectie met Romantische liefdesboeketten. Druk uw liefde uit met bloemen! Doet u dit vandaag voor 13:00 uur, dan garanderen wij dat uw liefdesboodschap in de vorm van bloemen ook vandaag nog bij uw geliefde bezorgd wordt, waar dan ook in Nederland.

Romantische bloemen

Een romantische boodschap uiten hoeft niet moeilijk te zijn. Bloemen brengen een boodschap vol emotie namelijk perfect over. Wist je dat veel bloemen zelf vaak al een boodschap op zich hebben? Rode rozen staan voor liefde, lelies staan symbool voor vrouwelijkheid en elegantie, pioenrozen staan voor oprechtheid, hyacinten staan voor zachtheid en bijvoorbeeld de iris staat voor het brengen van goed nieuws. Stel je voor dat je van al deze positieve bloeiers één groot boeket zou maken! Eén grote vreugde bron in één boeket te samen met een doos overheerlijke Chocolade truffels! Liefdesboodschappen zijn perfect te uiten met bloemen.

Liefdesbloemen sturen als jou teken van emotie.

Bestel op onze website en wij zorgen voor de rest. De lokale Fleurop bloemist zal het boeket afleveren op de plek van bestemming en zorgt ervoor dat het bij de juiste persoon terecht komt. Deze zal aangenaam verrast zijn als een prachtig vers boeket overhandigd wordt aan de deur! Een perfect bron van emoties, een grote bos bloemen.