Whiskey Glenfiddich 12 Years 70CL

Deze 12 jaar oude Stevige Schotse whiskey van 40% is voor de ware liefhebbers.

Whiskey Four Roses Small Batch 70CL Fles

Een echte klassieker deze Bourbon Whiskey 40% met een Fruitige en kruidige smaak ui de USA.

Whiskey Jack Daniel's Tennessee 70CL fles

Voor de echte liefhebber van Amerikaanse Whiskey. Een Volwassen Fruitige en stroperige blend 40%

Cadeaupakket Wijn en Belgische Bonbons

Voeg dit kadopakket toe aan uw bloemen bestelling. Fles witte en rode wijn van het italiaanse wijnhuis Castel Firmian en een doos overheerlijke belgische bonbons.

Cadeaupakket Prosecco en Belgische Bonbons

Voeg dit kadopakket toe aan uw bloemen bestelling. Fles Bottega Gold prosecco uit Italie en een doos overheerlijke bonbons.

Clusius Tulip Vodka 70cl

Clusius Craft Distillers is een Nederlandse ambachtelijke distilleerderij die vernoemd is naar Carolus Clusius, de wereldberoemde Vlaams-Nederlandse botanist (1526 - 1609)

Belvedere vodka 70cl

Deze zachte Belvedere vodka is gemaakt van de beste rogge uit Polen.

Absolut Vodka 100cl

Elke druppel Absolut Vodka is afkomstig uit Åhus, in het zuiden van Zweden. Het product wordt gemaakt van de beste wintertarwe en water uit een eigen bron.

Smirnoff no. 21 wodka 300CL

Smirnoff no. 21 wodka 300CL is de nummer één op de wereldranglijst van premium dranken. Het uit Rusland afkomstige bedrijf Smirnoff heeft een lange historie in de productie van wodka.

Grey Goose premium Vodka

De premium wodka Grey Goose wordt gemaakt in de beroemde Cognacstreek in West Frankrijk. De lange ervaring, kennis van Cognac vanuit de omgeving en de bijzondere visie op het maken van wodka, leiden tot een uitstekende wodka.

Cîroc vodka 70cl

Bij de productie van deze Cîroc vodka wordt gebruik gemaakt van speciale processen die vrijwel alleen worden gehanteerd door producenten van topwijnen. Hierdoor wordt de unieke frisheid van de vodka bewaard en komt het fruitige karakter nog meer tot uiting.

Bloemen bezorgen met wijn, Champagne, Bier of Whiskey.

 Flowers.NL heeft een aantal mooie huis wijnen in het assortiment van het Italiaanse wijnhuis Castel Firmian. Voor het bezorgen van een Fles Champagne m et een boeket bloemen heeft u de keuze uit de merken Veuve Clicqout .

We hebben ook een aantal prachtige Whisky's in ons assortiment om te worden geleverd met een mooi boeket bloemen.

Bloemen versturen met mooie fles wijn, whiskey of champagne doe je via Flowers.nl. Bij ons vind je namelijk niet alleen de leukste maar ook de mooiste bloemen en de lekkerste wijn, whiskey of champagne. Wist je dat al onze boeketten bloemen altijd vers bij de bloemist van de veiling komen en garant staan voor een uitstekende kwaliteit? We hebben dan ook bloemen voor allerlei verschillende gelegenheden. Wees bijvoorbeeld attent op de verjaardag van je beste vriendin, verras het koppel dat gaat trouwen of bezorg een bedankje bij je ouders voor hun goede zorgen. Want van een bos mooie bloemen met een doosje luxe chocolade bonbons fleurt iedereen toch op? Bloemen en wijn, whiskey of champagne laten bezorgen is via Flowers.NL dan ook gemakkelijk. Het enige dat jij hoeft te doen is het perfecte boeket en het soort wijn, whiskey of champagne te kiezen en je kaartje van een leuke persoonlijke boodschap te voorzien. Dan zorgen wij voor de rest.