Kerstbiedermeier verrassend rood

 Een warm rode kerstbiedermeier in combinatie met natuurlijke kerst accenten en groenmaterialen,

Kerst boeket Liefdevolle kerst

Verras je dierbaren met dit liefdevolle kerstboeket, gemaakt met extra veel liefde door een bloemist bij jou in de buurt.

Fijne feestdagen

Fijne feestdagen met dit sjieke witte arrangement en goude accenten krijgen met daarbij een persoonlijke boodschap is een schitterend cadeau. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Witte kerst op tafel

Een bijzonder tafel arrangement voor het kerstdiner is dit sjieke witte arrangement een mooi kerst cadeau. Incl. ondergrond en siermateriaal (varieert).

Kerst Bloementaart wit

Een een geslaagd kerst geschenk is deze bloementaart in witte tinten voor de kerst dit een schitterend cadeau. Incl. ondergrond en siermateriaal (varieert).

Zoete kerst

Een kerstbiedermeier in zoete tinten met goudaccenten. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Winter wonderland

Een kleurrijke kerst arrangement met daarbij een persoonlijke boodschap is een schitterend cadeau. Incl. ondergrond en siermateriaal (varieert).

Warm Kerstfeest

Een warm kerst arrangement van diverse soorten bloemen in zacht warme tinten. Incl. ondergrond en siermateriaal (varieert).

Kersttijd

Voor de kerstdagen dit sjieke witte arrangement met bruine accenten krijgen met daarbij een persoonlijke boodschap is een schitterend cadeau. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Kerstlampjes zijn niet inbegrepen.

Traditionele kerst

Een Traditionele kerst biedermeier in warm rode tinten. Incl. ondergrond. siermateriaal (varieert).

Kerst verlichting is niet inbegrepen

Kerst feest op tafel

Met de kerst dit sjieke tafel bloemstuk ontvangen met daarbij een persoonlijke boodschap is een prachtig geschenk. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Kerstbiedermeier roze rood

Voor kerstmis dit mooie roze rode arrangement ontvangen met daarbij een persoonlijke boodschap is een schitterend cadeau. Incl. ondergrond en siermateriaal (varieert).

Stijlvol Kerststuk

Een natuurlijk kerst arrangement in de traditionele rode kerst tinten

Geplukt kerstboeket

Dit vrolijke rode plukboeket incl. Fleurop Flavours chocolade is hét perfect cadeau om de kerstsfeer in huis te halen. Voeg een leuke kerstkaart met persoonlijke kerstwens toe en de verrassing is compleet (vaas is optioneel)

Boeket Liefdevolle Kerst

Verras je dierbaren met dit liefdevolle kerstboeket, met zorg en liefde gemaakt door een lokale Fleurop vakbloemist. Accessoires, zoals kerstballen, kunnen afwijken (vaas is optioneel)

Kerst boeket Liefdevolle kerstdagen

Verras je dierbaren met dit liefdevolle kerstboeket, gemaakt met extra veel liefde door een bloemist bij jou in de buurt.

Kerstboeket wit of groene kerst

Of het gaat sneeuwen weten we nog niet, maar met dit boeket heb je zeker een witte kerst!

Kerstboeket Een fleurige kerst

Haal de mooiste kleuren in huis tijdens de kerstdagen met dit boeket.

Kerst boeket een gouden Kerst

De glans van de koperkleurige asparagus in combinatie met het gouden geel/oranje van de nutan en bessen brengt de kerstsfeer in huis. Excl.vaas.

Kerstboeket Santa Claus

Laat dit boeket bezorgen; het is alsof de kerstman zelf langs komt! Exl. vaas (siermateriaal varieert).

Kerstboeket Kerstcadeau

Met kerst verrassen met een cadeau? Kies ervoor om uw persoonlijke boodschap met dit rode boeket van onder andere Amaryllis over te brengen. Excl. vaas.

Kerstboeket Witte kerst

Of het gaat sneeuwen weten we nog niet, maar met dit boeket heb je zeker een witte kerst!

Kerstboeket Kerstpret

Verras met een prettig gekleurde boodschap deze kerst! Excl. vaas (siermateriaal varieert).

Kerstboeket kerst Engel

Zilver en wit als bij een kerstengel zijn stijlvol gecombineerd in dit kerstboeket. Een mooie manier om uw boodschap over te brengen. Excl. vaas (siermateriaal varieert).

Kerstboeket sneeuwkristal

Op zoek naar een indrukwekkend kerst cadeau? Kies dan voor dit luisterrijke, witte structuur boeket dat flonkert als sneeuwkristallen in de winter. Excl. vaas.

Kerstboeket kerstavond

Het kerstfeest is compleet als schitterende rode boeket met Amaryllis wordt bezorgd (siermateriaal varieert). Excl. vaas.

Kerstboeket Rudolf

Bedanken, verontschuldigen, wat u ook wilt zeggen: Fleurop brengt bloemen met uw boodschap ook met Kerstmis! Excl. Vaas.

Kerstboeket fijne kerstdagen

Wens iemand een mooie kerst toe met deze paars/roze pracht inclusief siermateriaal (varieert).

Kerstboeket Jingle bells

Ook roze zorgt deze kerst voor het Jingle bells effect!. (siermateriaal varieert).

Happy New Year

Knallend het Nieuwjaar in met deze kleurrijke Gelukkig nieuwjaarswens! Excl. vaas.

Kerstboeket bestellen


Bij Kerst hoort gezelligheid, samenzijn met familie en geliefden én lekker eten. Een mooi kerstboeket of kerststuk voor bij de kersttafel past daar natuurlijk uitstekend bij! Speciaal voor de kerstdagen hebben we kerstboeketten samengesteld. Bij het samenstellen van onze kerstboeketten is gebruik gemaakt van de mooiste winter- en kerstbloemen. Zo haal je gegarandeerd het kerstgevoel in huis!

Ieder kerstboeket wordt handgemaakt en persoonlijk bezorgd door één van onze lokale Fleurop bloemisten. Zo heb je de hele kerstperiode een mooi boeket in huis!

Kerstbloemen zijn leuk om cadeau te doen, maar natuurlijk ook gewoon om zelf te houden. Wanneer je voor 14.00 uur bestelt, wordt het boeket vandaag nog persoonlijk bezorgd (ook bij bedrijven).

Kerstbloemen met cadeau

Nadat je een bos kerstbloemen hebt uitgekozen, kun je tijdens het bestelproces een cadeau uitkiezen. Wordt het een mooie knuffelbeer voor extra warmte, een fles wijn of Prosecco om 's avonds gezellig te proosten, chocolade voor wat lekkers bij de koffie of een mooie vaas om het geheel af te maken? Voor ieder wat wils!

Maak de verrassing compleet en extra bijzonder door een warme boodschap aan het boeket toe te voegen.