"It's beginning to look a lot like Christmas" Dit is altijd het seizoen om vrienden en familie te verrassen met mooie kerst boeketten of kerst arrangementen. Kerst 2020 is er een, die anders zal zijn dan andere jaren. Mogen we samenkomen? En zo ja, met hoeveel? Het is nog afwachten, maar bijzonder zal het zeker zijn.

Geplukt kerstboeket

Dit vrolijke rode plukboeket incl. Fleurop Flavours chocolade is hét perfect cadeau om de kerstsfeer in huis te halen. Voeg een leuke kerstkaart met persoonlijke kerstwens toe en de verrassing is compleet (vaas is optioneel)

Boeket zachte winter

Dit mooie boeket in zachte pasteltinten is een keer wat anders! Een verrassend mooi boeket met overheerlijke Fleurop Flavours bonbons om de verrassing compleet te maken (vaas is optioneel)

Kerstkrans wit

Deze traditionele witte kerstkrans geef je een mooi plekje op tafel. Voor een extra gezellige sfeer zet je middenin nog een mooie kaars of kaarsen kandelaar. Liever ophangen? Ook dat is mogelijk! (materiaal kan afwijken van de foto).

Cadeaupakket Luxe

Wat een geweldig cadeau! Deze reactie ga je zeker krijgen wanneer je dit boeket geeft in combinatie met onze Perfect Vintage vaas en de echte Fleurop Flavours bonbons. Succes gegarandeerd.

Cadeaupakket Royaal

Wil je iemand echt een onvergetelijke verrassing bezorgen? Dan geef je dit royale cadeaupakket. Een groot kleurrijk boeket, samen met mooie vaas en onze eigen rode wijn.

Kerstboeket

Met Kerst denk je aan elkaar, hoe kun je dat beter laten blijken dan met dit mooie rode kerstboeket. Accessoires, zoals kerstballen, kunnen afwijken. (vaas is optioneel)

Boeket Liefdevolle Kerst

Verras je dierbaren met dit liefdevolle kerstboeket, met zorg en liefde gemaakt door een lokale Fleurop vakbloemist. Accessoires, zoals kerstballen, kunnen afwijken (vaas is optioneel)

Kerststuk rood

Dit gave rode kerststuk is een echte blikvanger! Hiermee breng je het échte kerstgevoel over. Wie ga jij hiermee verrassen deze Kerst? Incl. pot (deze kan afwijken)

Boeket Winterpret

Dit boeket omschrijven we graag als een vrolijk plukboeket dat perfect bij de winter past. Om verliefd op te worden! Voeg zelf nog een leuke wenskaart toe en de verrassing is compleet. (vaas is optioneel)

Kerstkrans rood

Of deze rode kerstkrans op tafel ligt of aan de voordeur hangt, het zal zeker een fijn gevoel bezorgen. Voeg een gezellige wenskaart en gaaf cadeau toe voor een extra mooie verrassing! Let op: materiaal kan afwijken van de foto.

Rituals Advent Kalender 2020 2D

UItverkocht

Tel af tot kerst met The Ritual of Advent kalender, inclusief 24 Rituals verrassingen. Het perfecte cadeau om te geven of te krijgen.

Met The Ritual of Advent kalender, ontdek je achter elk raam een luxueus Rituals product.Traditionele kerst

Een Traditionele kerst biedermeier in warm rode tinten. Incl. ondergrond. siermateriaal (varieert).

Kerst verlichting is niet inbegrepen

Warm Kerstfeest

Een warm kerst arrangement van diverse soorten bloemen in zacht warme tinten. Incl. ondergrond en siermateriaal (varieert).

Winter wonderland

Een kleurrijke kerst arrangement met daarbij een persoonlijke boodschap is een schitterend cadeau. Incl. ondergrond en siermateriaal (varieert).

Zoete kerst

Een kerstbiedermeier in zoete tinten met goudaccenten. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Boeket Winterpret

Voel de vrolijke warmte winterzon met dit boeket van gemengde bloemen

Boeket Zachte Winter kleuren

Een Lieflijk boeket van bloemen in zachte winter kleuren.

Boeket Winterliefde

Stuur een beetje warmte naar iemand gedurende de koude winterdagen

Kerst boeket Liefdevolle kerst

Verras je dierbaren met dit liefdevolle kerstboeket, gemaakt met extra veel liefde door een bloemist bij jou in de buurt.

Kerstboeket wit groene kerst

Of het gaat sneeuwen weten we nog niet, maar met dit boeket heb je zeker een witte kerst!

Kerstboeket Een fleurige kerst

Haal de mooiste kleuren in huis tijdens de kerstdagen met dit boeket.

Adventskrans Goud

Een mooie adventskrans met goud accenten vastgemaakt op een verse groene krans.

Adventskrans Zilver

Een krans van verse groenmaterialen in combinatie met zilveren kaarsen en accenten.

Adventskrans Wit

Een krans van verse groenmaterialen in combinatie met witte kaarsen en accenten

Adventskrans rood

Een krans van verse groenmaterialen in combinatie met rode kaarsen en accenten

Witte kerst

Voor de kerst dit sjieke witte arrangement krijgen met daarbij een persoonlijke boodschap is een schitterend cadeau. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Kersttijd

Voor de kerstdagen dit sjieke witte arrangement met bruine accenten krijgen met daarbij een persoonlijke boodschap is een schitterend cadeau. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Kerstlampjes zijn niet inbegrepen.

Sfeervol Kerststuk

Een waar pronkstuk op de kerst tafel, dit kerst arrangement met Amaryllis, Ilex en Skimmia.

Stijlvol Kerststuk

Een natuurlijk kerst arrangement in de traditionele rode kerst tinten

Kerstbiedermeier roze rood

Voor kerstmis dit mooie roze rode arrangement ontvangen met daarbij een persoonlijke boodschap is een schitterend cadeau. Incl. ondergrond en siermateriaal (varieert).

Kerst feest op tafel

Met de kerst dit sjieke tafel bloemstuk ontvangen met daarbij een persoonlijke boodschap is een prachtig geschenk. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Kerst Bloementaart wit

Een een geslaagd kerst geschenk is deze bloementaart in witte tinten voor de kerst dit een schitterend cadeau. Incl. ondergrond en siermateriaal (varieert).

Witte kerst op tafel

Een bijzonder tafel arrangement voor het kerstdiner is dit sjieke witte arrangement een mooi kerst cadeau. Incl. ondergrond en siermateriaal (varieert).

Fijne feestdagen

Fijne feestdagen met dit sjieke witte arrangement en goude accenten krijgen met daarbij een persoonlijke boodschap is een schitterend cadeau. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Gezellige dagen

Gezellige kerstdagen met dit warm rode arrangement ontvangen met daarbij een persoonlijke bericht is een prachtig kerst cadeau. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Adventskrans in rode tinten

Een adventskrans met warm rode accenten vergezeld met uw boodschap is een schitterend kerstcadeau. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Witte adventskrans

Voor de kerstdagen is deze sjieke witte adventskrans met daarbij een persoonlijke boodschap is een verrassend cadeau. Incl. ondergrond, siermateriaal (varieert).

Kerststuk Bethlehem

Voor kerst dit sjieke witte arrangement krijgen met daarbij een persoonlijke boodschap is een schitterend cadeau. Incl. ondergrond en siermateriaal (varieert).

Kerststuk kerst op tafel

Dit fuchsia/rode arrangement met onder andere Orchidee maakt de aankleding van uw kersttafel compleet. Incl. ondergrond en siermateriaal (kan variëren).

Biedermeier Kerst witte goud

Een kerst biedermeier bloemstuk in creme wit en goude tinten,

Kerst biedermeier glorieus wit

Een kerstbiedermeier bloemstuk met witte bloemen van het seizoen gecombineerd met enkele kerst accenten.

Kerst biedermeier Orange gold

Een warme en vrolijk kerstbiedermeier bloemstuk van warm oranje seizoensbloemen in combinatie met enkele gouden en natuurlijke kerst accenten.

Kerstbiedermeier verrassend rood

 Een warm rode kerstbiedermeier in combinatie met natuurlijke kerst accenten en groenmaterialen,

Kerst boeket een gouden Kerst

De glans van de koperkleurige asparagus in combinatie met het gouden geel/oranje van de nutan en bessen brengt de kerstsfeer in huis. Excl.vaas.

Kerstboeket Santa Claus

Laat dit boeket bezorgen; het is alsof de kerstman zelf langs komt! Exl. vaas (siermateriaal varieert).

Kerstboeket Kerstcadeau

Met kerst verrassen met een cadeau? Kies ervoor om uw persoonlijke boodschap met dit rode boeket van onder andere Amaryllis over te brengen. Excl. vaas.

Kerstboeket Witte kerst

Of het gaat sneeuwen weten we nog niet, maar met dit boeket heb je zeker een witte kerst!

Kerstboeket Kerstpret

Verras met een prettig gekleurde boodschap deze kerst! Excl. vaas (siermateriaal varieert).

Kerstboeket kerst Engel

Zilver en wit als bij een kerstengel zijn stijlvol gecombineerd in dit kerstboeket. Een mooie manier om uw boodschap over te brengen. Excl. vaas (siermateriaal varieert).

Kerstboeket sneeuwkristal

Op zoek naar een indrukwekkend kerst cadeau? Kies dan voor dit luisterrijke, witte structuur boeket dat flonkert als sneeuwkristallen in de winter. Excl. vaas.

Kerstboeket kerstavond

Het kerstfeest is compleet als schitterende rode boeket met Amaryllis wordt bezorgd (siermateriaal varieert). Excl. vaas.

Kerstboeket Rudolf

Bedanken, verontschuldigen, wat u ook wilt zeggen: Fleurop brengt bloemen met uw boodschap ook met Kerstmis! Excl. Vaas.

Kerstboeket fijne kerstdagen

Wens iemand een mooie kerst toe met deze paars/roze pracht inclusief siermateriaal (varieert).

Kerstboeket Jingle bells

Ook roze zorgt deze kerst voor het Jingle bells effect!. (siermateriaal varieert).

Happy New Year

Knallend het Nieuwjaar in met deze kleurrijke Gelukkig nieuwjaarswens! Excl. vaas.

Boeket Sprookje

Een sprookjesachtige Kerst willen we allemaal! Excl. vaas

Kerst boeket warme kerst

Kerstboeket in warme oranje tinten met bloemen van het seizoen in combinatie met kerstgroen en kerst decoractie materialen,

Kerstboeket een gouden verrassing

Een bijzonder exclusief boeket de combinatie van wit met goud accenten. De samenstelling van bloemen kan variëren.

Kerstboeket Magische kerst

Onze bloemisten hebben de magie van kerst gevangen in dit boeket.

Kerstboeket winter wonderland

Mooi voor de kerst dit sjieke witte kerstboeket ontvangen met daarbij een persoonlijke kaartje is een fanatisch cadeau. exclusief vaas en decoratie materialen kunnen verschillen.

Kerstboeket de spirit van kerstmis

Origineel kerstboeket in zalmroze en roodtinten in een luchtig gebonden stijl.

Kerstboeket Trendy Christmas

Een stilistisch met witte Amaryllis en takken van eucalyptus welke een heerlijke geur in het huis verspreiden.

Kerstboeket Sweet Christmas

Een verfrissende combinatie voor kerst. De zachte pastelroze tinten en wit gevel dit kerst boeket een verfijnde uitstraling.

Kerstboeket de vreugde van Kerst

Een vrolijk kerstboeket met rood en roze bloemen samengesteld. Dit kerst boeket brengt vreugde in elk huis.

Kerstboeket X-mas Gift

Een kerstcadeau van rozen, amaryllis en gerbera met een koperen randje dankzij de asparagus. Excl. vaas.

Adventskrans rood met wijn

Deze rode advent krans staat symbolisch voor de laatste weken voor de aankomende kerst. Samen bezorgd met deze prachtige wijnen van het Italiaanse wijnhuis Castel Firmian.

Decoratie materiaal kan afwijken.

Adventskrans wit met witte en rode wijn

Een witte adventskrans met wit en gouden tinten, dit vormt samen met de mooie wijnen van het Italiaanse wijnhuis Castel Firmian een perfect cadeau voor de kerstdagen.

Decoratie materiaal kan afwijken.

Kerststuk Fijne feestdagen met 2 Flessen wijn

Een wit met gouden kerst biedermeier voorzien van een kaars vormt tezamen met de 2 mooie wijnen van Castel Firmian rood en wit het ideale kerst geschenk voor deze feestdagen.

Decoratie materialen kunnnen afwijken.

Kerststuk gezellige dagen met Fles rode en witte wijn

Kerst arrangement gezellige dagen te samen met een Fles rode en Witte wijn van het Italiaanse wijnhuis Castel Firmian.

Decoratie materialen kunnen afwijken.

Kerststuk Kersttijd met fles rode en witte wijn

Kerst bloemstuk Kersttijd in combinatie met een fles rode en witte wijn van het Italiaanse wijnhuis Castel Firmian.

Decoratie materialen kunnen afwijken, excl verlichting.

Kerstbiedermeier roze rood met fles rode en witte wijn

Een prachtige kerst biedermeier in rood en roze tinten vergezeld van deze 2 prachtige italiaanse wijnen van het huis Castel Firmian.

Kerstfeest op tafel met 2 flessen Italiaanse wijn

Een waar kerstfeest op tafel met dit prachtige kerst bloemstuk en het Italiaanse wijn Duo van Castel Firmian

Bloementaart Witte kerst samen met 2 flessen Italiaanse wijn

Een prachtige bloementaart voor de kerst in witte tinten bezorgd door onze bloemist samen met de rode en witte wijn.

Ondergrond en decoratie materialen kan verschillen.

Deurkrans Nobilus groen met rode deco en 2 flessen Italiaanse wijn

Deze mooie Deurkrans van Nobilus groen met rode deco en 2 flessen Italiaanse wijn van het huis Castel Firmian.

Decoratie materialen kan verschillen. Doorsnede +/- 40-50cm

Deurkrans van Nobilus groen met witte deco en 2 flessen Italiaanse wijn

Deze Deurkrans van Nobilus groen met witte decoratie materialen en 2 flessen Italiaanse wijn van Castel Firmian.

Decoratie materialen kunnen verschillen. +/- 40-50 cm doorsnede

Happy New Year premium selection

Een Happy New Year premium selection pakket is het ultime geschenk waarmee u de ontvanger blij verrast.

Een knallende explosie van kleuren te samen met een heerlijk fles Moët Chandon mooi verpakt in een giftbox.

Kerstboeket bestellen


Bij Kerst hoort gezelligheid, samenzijn met familie en geliefden én lekker eten. Een mooi kerstboeket of kerststuk voor bij de kersttafel past daar natuurlijk uitstekend bij! Speciaal voor de kerstdagen hebben we kerstboeketten samengesteld. Bij het samenstellen van onze kerstboeketten is gebruik gemaakt van de mooiste winter- en kerstbloemen. Zo haal je gegarandeerd het kerstgevoel in huis!

Ieder kerstboeket wordt handgemaakt en persoonlijk bezorgd door één van onze lokale Fleurop bloemisten. Zo heb je de hele kerstperiode een mooi boeket in huis!

Kerstbloemen zijn leuk om cadeau te doen, maar natuurlijk ook gewoon om zelf te houden. Wanneer je voor 14.00 uur bestelt, wordt het boeket vandaag nog persoonlijk bezorgd (ook bij bedrijven).

Kerstbloemen met cadeau

Nadat je een bos kerstbloemen hebt uitgekozen, kun je tijdens het bestelproces een cadeau uitkiezen. Wordt het een mooie knuffelbeer voor extra warmte, een fles wijn of Prosecco om 's avonds gezellig te proosten, chocolade voor wat lekkers bij de koffie of een mooie vaas om het geheel af te maken? Voor ieder wat wils!

Maak de verrassing compleet en extra bijzonder door een warme boodschap aan het boeket toe te voegen.